08.01.2024-09:43 (Son Güncelleme:08.01.2024-09:43)


1

Youtube'da başladığı programıyla meşhur olan ve daha sonrasında Exxen'e geçerek ününe ün katan Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında gerek sorduğu sorularla gerekse konuklarının verdiği cevaplarla adından sık sık söz ettiriyor.



2

Programın son bölümünde yaşanan bir diyalog ise salonu gülmekten kırdı geçirdi. Hasan Can Kaya sorduğu sorularla herkesi güldürürken konukların verdiği yanıtlar ve anlattığı hikayeler de zaman zaman sosyal medyanın gündemine oturuyor. Son bölümde konuk olan cinsel terapist ise yapılan tüm ısrarlara rağmen danışanları hakkında detay vermeyince ünlü komedyenin sözleri olay oldu.



3

Son olarak Hasan Can Kaya'nın konukları arasında bir cinsel terapist vardı. Hasan Can Kaya genç kadının mesleğini duyunca "Cinsel terapiye oyun eklediğin oluyor mu?" diye bir soru yöneltti.



4

Aynur adındaki konuk "Tabii ki" yanıtını verdi. Komedyen ise sorularına "Uyguladığın ya da uygulandığını duyduğun en ilginç cinsel fantezi neydi?" diyerek devam etti. Ancak cinsel terapist Aynur yapılan tüm ısrarlara rağmen "Etik olmaz anlatmayayım" diyerek tek kelime anlatmadı.



5

Programda yaşanan şu diyalog ise olay oldu: Aynur: Şu an aklıma gelmiyor aslında... Hasan Can Kaya: Tam anlatacaktın araya girdiler Aynur: Hevesim kaçtı...



6

Hasan Can: Sen tedavi yöntemi öneriyor musun? Bence itfaiyeci olun diğeriniz yanıyor olun... Aynur: Fantezilerini kurmasına eşlik ediyoruz... Hasan Can Kaya bu konuşmaların üzerine "Çok kötü noktadan alıp çok iyi bir noktaya ulaştırdığın cinsel terapiler oldu mu?" diye sorunca ise konuğu "Yok yeniyim bu alanda" diyerek herkesi güldürdü.



7

Komedyen ise dayanamayarak "Boşalan olmadı yani..." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr