Hasan Can Kaya Konuşanlar biletleri ne kadar? EXXEN Konuşanlar bileti nereden, nasıl alınır? Konuşanlar 2022 bilet fiyatları

Exxen’in sevilen eğlence programı Konuşanlar’ı izlemek isteyenler 2022 bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki Hasan Can Kaya Konuşanlar biletleri ne kadar? EXXEN Konuşanlar bileti nereden, nasıl alınır? Konuşanlar bilet fiyatları için haberimize göz atabilirsiniz.

19.04.2022-13:23 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-13:23) Hasan Can Kaya Konuşanlar biletleri ne kadar? EXXEN Konuşanlar bileti nereden, nasıl alınır? Konuşanlar 2022 bilet fiyatları

Youtube’da yayın hayatına başlayan sonrasında yakaladığı büyük başarı sayesinde Exxen’e transfer olan Konuşanlar programını yerinde izlemek isteyenler programın bilet fiyatlarını merak ediyor. Sunuculuğunu Hasan Can Kaya’nın yaptığı Konuşanlar programının 2022 bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor.

Hasan Can Kaya Konuşanlar biletleri ne kadar?

Exxen’de yayınlanan Konuşanlar programı Grand Pera - Alternatif Sahne’de çekiliyor. İki kategoride satılan Konuşanlar biletlerinin en az 275 TL’den satışa çıkarılıyor. Programın tarihine göre bilet fiyatlarında artış gözlemlenebiliyor. İşte 2022 Konuşanlar bilet fiyatları:

VIP – 275 TL

1. Kategori – 220 TL

2. Kategori – 175 TL

3. Kategori – 150 TL

Konuşanlar bilet fiyatları

EXXEN Konuşanlar bileti nereden, nasıl alınır?

Exxen’de Hasan Can Kaya’nın eğlenceli sunumuyla yayınlanan Konuşanlar programının biletleri www.passo.com.tr adresi üzerinden satın alınabiliyor. Bu internet sitesi üzerinden bilet satın alanlar İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki Konuşanlar programına gidebilirler.

Konuşanlar programının bilet fiyatları yayın hayatına başladığı ilk dönemlerde ortalama 100 TL’den satışa çıkarılıyordu. Fakat programın çok sevilmesi ve Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunlar sebebiyle bilet fiyatlarının 250 TL’lere yükseldiği kaydedildi. Konuşanlar yeni bölümlerinin biletleri Biletix’in internet sitesi üzerinden duyuruluyor ve satışlar buradan da gerçekleşiyor. Programa 18 yaşın altındaki kişiler giremiyor.

Özellikle karaborsada satılan Konuşanlar bilet fiyatlarının 5000 TL’lere ulaştığı ifade ediliyor. Biletlerin erken tükenmesi sebebiyle bir çok insan karaborsadan normal fiyatların çok üzerine bilet satın almak durumunda kalıyor.

Konuşanlar biletlerini Biletix ve Passo’nun internet sitesinden satın alabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal