09.02.2024-16:31 (Son Güncelleme:09.02.2024-16:31)


1

Youtube'da başladığı programıyla meşhur olan ve daha sonrasında Exxen'e geçerek ününe ün katan Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında gerek sorduğu sorularla gerekse konuklarının verdiği cevaplarla adından sık sık söz ettiriyor.



2

Sevilen programdaki diyaloglar kimi zaman hayret verici kimi zaman da oldukça trajikomik olabiliyor.



3

Programın son bölümünde yaşanan bir diyalog ise salonu gülmekten kırdı geçirdi. Hasan Can Kaya sorduğu sorularla herkesi güldürürken konukların verdiği yanıtlar ve anlattığı hikayeler de zaman zaman sosyal medyanın gündemine oturuyor.



4

Exxen'de yayınlanan Konuşanlar her bölümüyle ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Hasan Can Kaya bir kadına, 'Erkekte aradığın kriterler nelerdir' diye sordu. Kadın cevap olarak "Çirkin, geniş omuz, ince bilek" deyince olanlar oldu.



5

Arkadan bir adamın pislik dediği görüldü. Kaya, sebebini sorunca "Çirkin omuz deyince beni gösterdi" yanıtını verdi. Kaya, "Sen geniş omuzlu değil, baya büyük memelisin" deyince stüdyodaki izleyiciler gülme krizine girdi.



6

Stüdyoda Yiğit adında birine mikrofon uzatan Kaya, "Küçücük görünüyorsun" dedi. Sunucuya sorunun cevabını "Büyük memeli" dediği kişi verdi.



7

Sunucuya yanıt olarak "Ben onu emziririm" dedi. İlginç yanıtı genç adamı şaşkına çevirdi. Stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr