09.02.2024-15:56 (Son Güncelleme:09.02.2024-15:56)


1

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil uzun bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la dolu dizgin aşk yaşıyor.



2

Erbil, son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden şuan Survivor'da yarışan sevgilisi Yiğit Poyraz'la ilgili bir paylaşım yaptı. Erbil," Çok mutsuzum" dedi.



3

Babası hakkında yaptığı açıklamalarıyla uzun süre konuşulan Yasmin Erbil, babasıyla görüşüp doğum gününü kutladı. Beraber çekilen pozlarını sosyal medya hesabından da paylaştı.



4

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, diğer kardeşlerinin aksine oldukça dikkat çekiyor.



5

Özellikle iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Yasmin Erbil, Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile bir süredir aşk yaşıyor.



6

Erbil, son olarak 334 bin takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden şuan Survivor'da yarışan sevgilisi Yiğit Poyraz'la ilgili bir paylaşım yaptı.



7

'Düello' üzüntüsünü dile getiren Erbil, "Çok mutsuzum" dedi. Erbil'in paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil geçtiğimiz günlerde babası hakkındaki açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu. "Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak" diyen Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu itiraf etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr