Harry Kane kimdir, nereli ve kaç yaşında? Harry Kane Bayern Münih’e mi transfer oldu? Harry Kane hayatı ve istatistikleri

Futbolcu Harry Kane’in hayatı ve futbolculuk kariyeri sosyal medyada araştırılıyor. Alman devi Bayern Münih, Tottenham’ın yıldız forveti Harry Kane’i rekor bedelle transfer etti. Peki Harry Kane kimdir, nereli ve kaç yaşında? Harry Kane Bayern Münih’e mi transfer oldu? İşte Harry Kane hayatı ve istatistikleri...

12.08.2023-12:45 - (Son Güncelleme: 12.08.2023-16:16)

Futbol dünyasının en başarılı golcülerinden birisi olan Harry Kane Bayern Münih’e Transfer oldu. Spor dünyasında Deprem etkisi yaratan bu transfer sonrasında futbol severler Harry Kane’in hayatı ve kariyeri hakkında yoğun bir araştırmaya girişti. Araştırmaların başını ise Harry Kane hayatı ve istatistikleri çekiyor. Peki Harry Kane Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Harry Kane Bayern Münih’e mi transfer oldu?

Harry Kane Bayern Münih’e mi transfer oldu?

Bundesliga’nın en büyük takımı Bayern Münih, Tottenham’da forma giyen 30 yaşındaki İngiliz santrafor Harry Kane’i 2027 yılına kadar renklerine bağladı.

Bavyera ekibinin kasasından Kane transferi için 100 milyon euro bonservis artı 20 milyon euro bonus çıkacağı ifade edildi. 

Kane, yeni takımında 9 numaralı formayı giyecek.

Harry Kane

Harry Kane kimdir?

Bayern Münih’in yeni forveti Harry Kane, 28 Temmuz 1993 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine halen formasını giydiği Tottenham’da başlayan 30 yaşındaki yıldız golcü 2010 yılında ilk kez A takıma çıktı. 

Tottenham’da geçirdiği ilk yıllarda Leyton Orient, Millwall, Norwich City ve Leicester City gibi takımlarda kiralık olarak forma giyen Kane, 2014-2015 sezonundan itibaren oldukça büyük bir yükseliş gerçekleştirdi.

Futbolculuk kariyerinde çıktığı 514 maça çıkan Harry Kane, 307 gol atarken 80 asist yaptı. İngiliz golcü kariyerinde hiçbir organizasyonda kupa kazanamadı.

Harry Kane, santrafor, 10 numara ve sol kanat bölgelerinde maça çıktı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal