HarmonyOS 3 ne zaman yayınlanacak?

Huawei marka telefonların yeni işletim sistemi olan HarmonyOS 3.0 hakkında ortaya atılan bir iddia, HarmonyOS 3'ün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili soruları gündeme getirdi.

15.04.2022-23:46 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-23:46) HarmonyOS 3 ne zaman yayınlanacak?

Teknoloji devi Huawei’nin Android ve iOS'a rakip olarak çıkardığı HarmonyOS işletim sisteminin yenilenen versiyonu olan HarmonyOS 3.0'ın hazırlıklarına tüm hızıyla deva ediyor. Ekim ayında duyurusu yapılan şuan için test sürecinde olan sürüm ile ilgili ortaya atılan bir iddia, yeni versiyon hakkında araştırılma yapılmasına neden oldu.

Nesnelerin İnterneti (IoT) konusu kapsamında ciddi yenilikler ile birlikte bir çok iyileştirmelerle gelmesi beklenilen HarmonyOS 3.0 işletim sisteminin çıkış tarihinin bir Weibo hesabı tarafından sızdırıldığı bildirildi.

HarmonyOS 3

HarmonyOS 3 ne zaman yayınlanacak?

Huawei tarafından geliştirilen işletim sistemi HarmonyOS'in yeni sürümü olarak hazırlıkları devam eden HarmonyOS 3.0 hakkındaki ilk bilgiler Weibo'da ortaya çıktı.

Yeni sürümün ne zaman geleceği ile ilgili ilk duyuruyu Eylül ayında yapan Huawei, HarmonyOS 3 işletim sistemi ile ilgili deneme sürümünün 2022 yılının Mayıs ayı içinde yayınlanabileceği bilgisini vermişti. "Changan Digital King" adını kullanan bir Weibo kullanıcısı ise bir süre öve Huawei'nin geliştiricilere yönelik düzenlediği yarışmaya katıldı ve orada HarmonyOS 3 ile ilgili kendilerine verilen yeni sürüm detaylarını paylaştı.

HarmonyOS 3

 Changan Digital King'in ekrana yansıtarak verdiği bilgilerde işletim sisteminin 3. sürümünün 2022 yılının Eylül ayında dağıtılmaya başlanacağını söyledi.

Bu bilgi sızdırılma durumu sonrası gözler Huawei'ye çevrilirken, teknoloji devi henüz konul ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal