iOS 16 güncellemesi ile iPhone’lara hangi özellikler gelecek? İşte IOS 16 ile gelmesi beklenen yenilikler

Günümüzün en çok tercih edilen ve en güvenilir telefon markalarının başında gelen Apple, satışa çıkardığı ve ürettiği cihazlar için en az beş yıllık bir güncelleme paketi desteği sunmakta. Dev şirket, Haziran ayında yeni bir işletim sistemini tanıtmaya hazırlanıyor. Peki yeni sürüm hangi özellikleri barındıracak? Apple iOS 16'yı hangi tarihte yayınlayacak? İşte detaylar...

15.04.2022-23:43 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-23:43) iOS 16 güncellemesi ile iPhone’lara hangi özellikler gelecek? İşte IOS 16 ile gelmesi beklenen yenilikler

ABD'de 1976 yılında faaliyete geçen Apple, günümüzün en popüler markası olmaya devam ediyor. Hem cihazlarının kullanışı, hem kullanıcılara verdiği hizmet ve güven ile en çok tercih edilen teknoloji markalarının arasında başta geliyor.

iOS 16 Güncellemesinde Neler Olacak

Satışa sunduğu cihazlar için en az beş yıllık bir güncelleme desteği sunan Apple, yeni bir işletim sistemini kullanıcılar ile tanıştıracak. WWDC 2022 etkinliğinde 6-10 Haziran tarihleri arasında tanıtmaya hazırlanıyor.

Hangi güncellemeler ve özellikler bizleri bekliyor?

İddialara göre yeni iOS 16 sürümü bizlere bildirimlerden sağlık izlemeye kadar bir çok güncelleme ve yenilikler ile gelecek. Etkinlik, sağlık izleme, bildirimler için güncelleme gibi yenilikler iOS 16 ile bu haziran bizlere tanıtılacak. Böylelikle Apple marka cihazların sistemlerinin daha kullanışlı hale gelmesi planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal