Hanife Gürdal açıldıkça açıldı, soluğu gece kulübünde aldı! Hanife Gürdal'ı görenin aklı gitti

İlk olarak katıldığı evlilik programında adını duyuran Hanife Gürdal, gündemden düşmüyor. Televizyon ekranlarına ilk çıktığı zamanlarda tesettürlü olan Hanife, daha sonra tesettürü çıkararak açılmaya karar vermişti. Açılma kararıyla uzun süre adından söz ettiren Hanife Gürdal, son olarak bir gece kulübünde eğlendiği anları sosyal medya hesabında paylaşmasıyla gündem oldu. Hanife Gürdal’ın bu hallerini görenler ‘açıldıkça açıldı’ yorumlarını yaptı.

07.05.2022-20:38 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-20:38) Hanife Gürdal açıldıkça açıldı, soluğu gece kulübünde aldı! Hanife Gürdal'ı görenin aklı gitti

Bir dönem yayınlanan evlilik programlarıyla adını duyuran ve ün kazanan Hanife Gürdal, magazin gündeminden düşmüyor. Evlilik programlarındaki tavırlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Hanife Gürdal, programların yayından kaldırılmasının ardından da adından söz ettirmeye devam ediyor. Programlarda yer aldığı sürece tesettürlü olan Hanife, programların ardından açılmaya karar verdi. Hanife’nin bu kararı gündemde uzun süre konuşulurken, ünlü gelin adayının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da tartışmaları körükledi. Hanife Gürdal’ın son paylaşımı eleştiri oklarının hedefi oldu.

Evlilik programında ünlenen gelin adayı Hanife Gürdal, tesettürü bırakıp açıldıktan sonra yaptığı paylaşımlarla çok eleştirildi. Hanife’nin son olarak bir gece kulübünde eğlendiği anları sosyal medyada paylaşmasına takipçilerinden beğeni ve yorum geldi. Birçok kişi ünlü gelin adayı Hanife’nin bu hallerini eleştirirken, ‘açıldıkça açıldın’ yorumları yaptı.

Seda Sayan, Songül Karlı, Zuhal Topal ve Esra Erol gibi ünlü isimlerin sunumuyla ekranlara gelen evlilik programları, bir dönemin büyük ilgi gören yapımları arasındaydı. Bu programlara katılan gelin ve damat adaylarından bazıları, tavırları ve paylaşımlarıyla sosyal medya fenomeni haline geldi. Programların yayından kaldırılmasının ardından bazı gelin ve damat adayları ise tanınırlığını korumayı başardı. Bu isimler arasında yer alan Hanife Gürdal, Esra Erol’un sunumuyla ekranlara gelen evlilik programının ardından, Zuhal Topal’ın sunduğu bir başka evlilik programında kendini göstermişti.

Hanife Gürdal

Hanife özel hayatıyla gündemden düşmüyor

Evlilik programlarının yayından kaldırılmasının ardından Hanife Gürdal, bir benzincide çalışmaya başlamış ve işiyle de uzun süre konuşulmuştu. Gündemden düşmeyen Gürdal, daha sonra tesettürü bırakarak açılmış ve bu hareketiyle de uzun süre adından söz ettirmişti. Son olarak da sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam eden Hanife Gürdal, fenomen olarak tartışmalara konu oluyor.

Fenomen Gelin Hanife

Son olarak bir gece kulübünde eğlendiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Gürdal’a takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hanife, açıldıktan sonra paylaştığı bikinili pozları ve gecelikli fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. Evlenen ve sıklıkla adından söz ettiren ünlü gelin Hanife Gürdal, gece kulübünden yaptığı paylaşımla da dikkatleri üzerine çekti.

Evlenen ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hanife’nin gece kulübünden yaptığı paylaşım eleştiri yağmuruna tutuldu. Hanife’nin yanı sıra eşine de ağır eleştirilerde bulunan bazı takipçiler tepki çekti. Bir takipçisi tarafından yapılan “Başörtüsü ile birlikte edebin de gitti” yorumu, birçok kişinin tepkisine neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal