Şarkılar Bizi Söyler Gökhan Tepe, nereli, evli mi? Gökhan Tepe kaç yaşında, gerçek adı nedir? Gökhan Tepehayatı ve biyografisi

Sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ile ünlü klarnet sanatçısı olan Hüsnü Şenlendirici 'nin yaptığı ve Kanal D ekranlarında yayınlana Şarkılar Bizi Söyler programında konuk olarak yer alan sanatçı Gökhan Tepe, izleyenler tarafından epey bir merak edildi. Uzun bir aradan sonra ekranlara çıkan şarkıcının özel hayatı herkesin merak konusu oldu. Peki Gökhan Tepe kimdir, evli mi? Şarkıcı Gökhan Tepe nereli? gibi merak edilen soruların yanıtlarını sizler için haberimizde paylaştık. Gelin detaylara birlikte bakalım. İşte detaylar..

07.05.2022-20:03 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-20:03) Şarkılar Bizi Söyler Gökhan Tepe, nereli, evli mi? Gökhan Tepe kaç yaşında, gerçek adı nedir? Gökhan Tepehayatı ve biyografisi

Gökhan Tepe kimdir? Ünlü şarkıcı nereli ve evli mi? gibi sorular günün en çok merak edilen konuları arasında yerini aldı. '' Yürü Yüreğim, Adı Aşk Olsun, Veda Makamı '' gibi unutulmaz aşk şarkılarının bestecisi olan ünlü şarkıcı Gökhan Tepe, bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve sunuculuğunu usta yorumcu Sibel Can, Hakan Altun ile ünlü klarnet sanatçısı olan Hüsnü Şenlendirici 'nin yaptığı Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olacak ve sevenleri ile bir araya gelecek. Yakışıklı şarkıcı Gökhan Tepe 'nin özel hayatına dair merak edilenler haberimizin devamında..

Şarkıcı Gökhan Tepe kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır?

Gökhan Tepe, 8 Şubat 1978 yılında İstanbul Kartal 'da dünyaya gelmiştir. Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur.

İlkokul eğitimini Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu 'nda görmüştür. İlkokulu bitirdikten sonra da müziğe olan yeteneğinin fark edilmesi ile birlikte 1988 'de İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı 'na girmiş ve burada eğitim almıştır.

1996 yılında da prodüktörlüğünü İskender Ulus 'un yapmış olduğu '' Çöz Beni '' isimli ilk albümünü çıkararak piyasaya sürmüştür. Bu albüm içerisinde yer alan '' Dönmem, Bayıldım, Aşk Belası, Zor Gelir, Çöl Çiçeği '' isimli şarkılarına da klip çalışması yapmıştır. Daha sonrasında ise 1999 yılına gelince ikinci albüm çalışması olan '' Canözüm '' ü müzik piyasasına sunmuştur. Selim Çaldıran ile Cenk Eroğlu tarafından yapılan albümde, albüme adını veren parça '' Canözüm '' ile ilk büyük çıkışını yapmıştır. Bu albümden kliplenen bir başka şarkısı da '' Sevmeler Yasak Bana '' şarkısıdır. 2002 yılında ise '' Belki Hüzün Belki de Aşk '' isimli albümünü müzikseverler ile buluşturmuştur. Yine bu albümün içerisinde yer alan '' Annem '' ile '' Tanrım Affeder mi? '' parçaları da çok kısa bir süre içerisinde çalma listelerinde en üst sıralarda yer almıştır. Bu albümde ayrıca söz ile müziği de kendisine ait olan pek çok şarkı yer almaktadır.

Gökhan Tepe kimdir

Müziğe 4 sene ara verdikten sonra 2006 yılı Temmuz ayında '' Yürü Yüreğim '' isimli albümünü müzik marketlerde satışa sunmuştur. Gökhan Tepe 'nin hayatında çok önemli bir yere sahip olan bu albümünde, albüme adını veren '' Yürü Yüreğim '' şarkısının yanı sıra ayrıca '' İnsanoğlu, Gel Aşkım '' gibi parçalara da klip çekilmiştir. Yakışıklı şarkıcı kendi albümü içerisinde yer alan şarkılarının yanında ayrıca başka şarkıcılar için de beste çalışmaları yapmıştır. Gökhan Tepe 'nin müzik çalışmaları hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyorken ayrıca eş zamanlı olarak da Show TV ekranlarında yayınlanan '' Maçolar '' isimli dizide Burhan Öçal ile Özlem Tekin ile birlikte ilk kez kamera karşısına geçerek oyunculuk yapmıştır. Televizyon dünyasında göstermiş olduğu bu başarısı ile Kanal D ekranlarında oldukça beğenilen '' Elveda Derken '' dizisinde Ece Uslu ve Burcu Kara ile beraber başrol olarak oynamıştır.

2009 yılında da '' Vur '' adlı albümünü DMC etiketi ile müzik piyasasına sunmuş ve bu albümünden de '' Vur, Çok Özlüyorum Seni '' şarkılarına klip çalışması yapmıştır. 2011 yılına geldiğimizde de yine prodüktörlüğünü üstlendiği 7. albümü olan '' Kendim Gibi '' yi 14 Aralık 2012 tarihinde yayınlamıştır. Albüm içerisinde '' Tanrım Dert Vermesin, Üç Kelime, Adı Aşk Olsun, Veda Makamı '' gibi en çok sevilen şarkılarına klip çekmiştir. Ebru Gündeş 'e vermiş olduğu bestesi '' Beyaz '' ise ilk kez bu albüm içinde Gökhan Tepe tarafından seslendirilmiştir.

Gökhan Tepe biyografisi

Sanat yaşamı boyunca bestesini yapmış olduğu tam 100 'ü aşan eseri kendi albümlerinin yanında ayrıca farklı albümlere de ekleyen Gökhan Tepe, 2014 yılı sonlarına doğru gelindiğinde '' Gelsen de Anlatsam '' adlı şarkısını sevenleri ile paylaşmıştır. Bu şarkı tam 2 ay boyunca resmi radyo analiz raporlarına göre 1 numarada kalmış ve müzik tarihi açısından da çok büyük bir başarıya imza atmıştır.

14 Şubat 2015 yılında sevgililer için özel olarak yazıp hazırladığı şarkısı '' Sonsuza Kadar '' ile de dijital müzik platformları üzerinden dinleyiciler ile buluşmuştur. 2015 yılının Mart ayında da, müzik kariyerinde yapmış olduğu 8. albüm çalışması olan '' Seninle Her Yere '' yi yayınlamıştır. Bu albümünden '' Gelsen de Anlatsam, Kader '' adlı şarkılarına da video klip çalışması yapmıştır. 21 Ağustos 2016 yılında Aylin Özer ile hayatını birleştirerek evlenmiştir.

Gökhan Tepe evli mi, eşi kim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal