08.03.2022-15:38 (Son Güncelleme:08.03.2022-15:57)


1

Merkez Hakem Kurulu, sezonun geri kalanında olmayacak hakemleri duyurdu. Listede olan hakemler Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı. Artık ismi geçen hakemler bu sezonun geri kalanında görev alamayacak.



2

Türkiye Futbol Federasyonu, sezonun geri kalanında Süper Lig'de görev yapacak hakemler hakkında açıklamada bulundu. Listede olmayan hakemler ise gündeme bomba gibi düştü.



3

Bu hakemlerin arasında Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Ali Palabıyık, Abdulkadir Bitigen ve Hüseyin Göçek gibi isimler bulunmakta.



4

TFF'nin yaptığı resmi açıklamada, 'Merkez Hakem Kurulu, göreve geldiğinden bu yana büyük bir titizlikle yürüttüğü Türk hakemliğinin yeniden yapılanma çalışmalarının 1. etabını tamamlayarak sezonun geri kalan bölümünde Süper Lig ve 1.Lig'de görev yapacak kadrolarını belirlemiştir.



5

Yeni kadroların Türk futbolu ve Türk hakemliği için hayırlı olması diler, kamuoyunun bilgilerine sunarız' ifadelerine yer verildi.



6

Açıklanana listede Halis Özkahya dikkat çeken isimlerden birisi. Hakem bu sezon artık görev alamayacak.



7

Yönettiği maçlar yoğun tartışma konusu haline gelen Halil Umut Meler'in karşılaşmalarda görev alacak olması dikkat çekti.



8

Mete Kalkavan sezonun geri kalanında görev alacak isimlerden birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR