08.03.2022-14:08 (Son Güncelleme:08.03.2022-14:26)


1

Ara transfer döneminde Lille takımından Rusya'nın CSKA Moskova transfer olan Yusuf Yazıcı'nın, Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş nedeniyle takımdan ayrılması gündemde yer alıyordu. Konuyla ilgili futbolcunun menajerinden açıklamalar geldi.



2

Rusya ile Ukrayna arasında çıkan krizin yansımaları futbolda devam ediyor. Rusya'nın, Ukrayna'ya müdahalesi sonrası Rusya'da forma terleten pek çok yabancı sporcu ülkeyi terk etmeye başladı. CSKA Moskova formasını terleten A Milli Takım'ın yıldızı Yusuf Yazıcının bu anlamda kararı merak konusu haline geldi.



3

FIFA ve UEFA'dan Rus futbolu hakkında sert kararlar gelmeye devam ederken, son olarak alınan kararda futbolcuların şimdilerde transfer durumuna izin çıktı.



4

FIFA'nın kararı sonrasında Yusuf Yazıcı'nın nasıl bir yol izleyeceği çok konuşuluyor. Rusya transferinin ardından yeni takımında etkileyici performans gösteren futbolcu 3 maçta iki gol ve iki asist yapmayı başardı.



5

Son olarak ise futbolcunun menajeri açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci yaptığı açıklamada, Yusuf Yazıcı'nın sezonu CSKA Moskova'da tamamlayacağını bildirdi. Adem Cebeci, 'Yusuf Yazıcı, CSKA'dan ayrılmayacak. Buradayız.' ifadelerine yer verdi. Adem Cebeci'nin açıklamalarının ardından Yusuf Yazıcı'nın sezonu Rusya'da tamamlayacağı ve sezon sonunda Lille'e geri döneceği aktarıldı.



6

CSKA Moskova teknik direktörü Aleksey Berezutski yaptığı açıklamada milli yıldız Yusuf Yazıcı ile ilgili olarak, 'Yusuf, oyun için çok iyi bir his veriyor. Boş alanları görüyor ve setleri mükemmel oynuyor. Hazırlık maçlarında birkaç asist yapmıştı. Bazen sahadaki diğer oyuncular gibi net bir rolü olacak, bazen de oyunun gidişatına göre bu durum değişecek.



7

4-2-3-1 ya da 4-4-2 oynadığımızda 10 numara ya da 2. forvet oynamak, Yusuf gibi özgür futbolcular için ideal.



8

Yusuf bazen rolünü kendisi belirleyecek, pozisyonunu seçecek her zaman patlama yapacak durumda olacak.' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR