Hangi fatura olursa olsun fark etmez! Tüm faturalarınıza 500 TL destek ödemesi yapılacak

Halkbank vatandaşlara 2 farklı avantajı sunacağı harika bir kampanya başlattı. Otomatik fatura talimatı veren müşterilerine, 500 TL’ye kadar geri ödeme sağlayacağını duyurdu.

13.03.2024-10:43 - (Son Güncelleme: 13.03.2024-10:43) Hangi fatura olursa olsun fark etmez! Tüm faturalarınıza 500 TL destek ödemesi yapılacak

Bankalar arasında farklı farklı kampanyalar sunulmaya halen daha devam ediliyor. Son zamanlar içerisinde özellikle kamu bankaları tarafından sunulan kampanyalar büyük bir dikkatle takip ediliyor. Kredi, hizmet ya da ürün alımına yönelik geri ödemelere yönelik kampanyalar vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Kamu bankaları arasında olan Halk Bankası özellikle bu tip kampanyaları sıklıkta gerçekleştirip müşterilerine duyurmaktan geri kalmıyor. Bu sefer başlatmış olduğu kampanya doğrultusunda otomatik fatura talimatı sağlayan müşterilerine 500 TL’ye kadar geri ödeme sağlayacağını duyurdu. Bu kampanya sayesinde fatura fark etmezsiniz vatandaşlar 500 TL’ye kadar geri ödemesini alabilecek. İşte Halkbank tarafından başlatılan faturalara özel 500 TL geri ödemeli kampanyanın detayları…  

31 Mart'a kadar kampanyaya devam edecek

Halk Bankası yepyeni kampanyalara imza atarak isminden sıklıkla söz ettiriyor. Yeni bir kampanyaya daha adımını attı. Paraf avantajları ile ay ay farklı kampanyalar sunan Halk Bankası, bu sefer 31 Mart 2024 tarihine kadar fatura ödemelerinde 500 TL geri ödeneceğini duyurdu. 1 Mart 2024 tarihinde başlamış olan bu kampanya doğrultusunda; su, elektrik, doğalgaz, telefon faturası fark etmeksizin 31 Mart 2024 tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan vatandaşlara 500 TL’ye kadar paraf para hediye edilecek. Kredi kartı veya vadesiz hesaplar üzerinden verilecek her otomatik fatura talimatı başına 50 TL toplamda ise 500 TL parafpara hediye imkânı sunulacak.  

Halkbank fatura talimatlarına 500 TL geri ödeme

Otomatik fatura talimatı veren 500 TL’ye kadar ödemeyi kapacak

Halk Bankası üzerinden 10 otomatik fatura talimatı veren vatandaşlar, banka tarafından başlatılmış olan krediyi kapacaklar. 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşlar FATURA yazarak 34 04 SMS göndermeleri yeterli olacak. SMS gönderdikten sonra Halkbank fatura kampanyasına dahil olabilecekler. Söz konusu olan bu kampanyanın kazanımları ise 5 Nisan 2024 tarihinde kullanılabilecek. Sizlerde 6 aylık süre boyunca fatura talimatlarınızı verin, 500.000 TL’ye varan geri ödemeleriniz anında hesabınıza yatsın!

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal