O kişilere yardımlar tek tek ödenmeye başlandı! 2000 TL destek ödemesi hesaplara yatırılıyor

Ülke genelinde sunulan sosyal yardımlara hız kesmeden devam edilirken, Van Edremit Belediye Başkanı olan İsmail Say, dul ve yetimlere yönelik 2.000 TL aylık destek ödemesi sağlanacağını açıkladı.

13.03.2024-10:23 - (Son Güncelleme: 13.03.2024-11:54) O kişilere yardımlar tek tek ödenmeye başlandı! 2000 TL destek ödemesi hesaplara yatırılıyor

Ülke genelinde 81 ille sunulan sosyal yardımlara hız kesmeden devam ediliyor. Bakanlıkların yanı sıra belediyeler de ihtiyaç sahibi vatandaşlara özel olarak sosyal yardım ödemelerini sağlıyor. Bu seferki haber ise Edremit Belediyesi’nden geldi. Van Edremit Belediye Başkanı olan İsmail Say, Edremit'teki herkese yardımcı olmak istediğinin altını çizerek, Edremit'te bulunan dul ve yetimlere yönelik hane başı 2.000 TL ödeme sağlayacağını açıkladı.

Dul ve yetimlere aylık 2 Bin TL destek ödemesi

Dul ve yetimlere 2.000 TL ödeme anında yapılacak

Bakanlıklar tarafından 81 ile sunulan genel yardımların yanı sıra belediyeler de özel olarak kendi vatandaşlarına özel destek ödemeleri sunmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlara öncelik gösteren belediyeler, tek tek kendi sosyal medya hesapları üzerinden sunacak olduğu sosyal destek yardımlarını duyuruyor. Bu sefer yeni bir duyuru Van’ın Edremit ilçesinden geldi. Van Edremit Belediye Başkanı Say, yapmış olduğu açıklamada vatandaşlarımızın her biri gerçekten bizler için çok çok kıymetli. Hemşirelerimizin gönüllerinde güzel bir yer edinmek istiyoruz. Bizler gönül belediyeciliği yapmak istiyoruz. Bu sebeple her haneye dokunmak en büyük amacımız. Eğitim, kültürel, sosyal yardımlar, sportif hizmetler dahil her alanda hız kesmeden hizmet sunmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ek destek sunmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi olan dul ve yetim hemşerilerimize aylık 2.000 TL destek ödemesi sağlayacağımızın haberini buradan veriyorum. Tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız bereketle destekleri kullanabilsinler.”

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal