19.03.2022-17:00 (Son Güncelleme:19.03.2022-17:17)


1

Jade

Jade

Jade, sukulent cinslerinden biridir. Jade bitkisi, iyi şans çeken, finansal enerjileri artıran bir bitki olarak tanımlandırılmaktadır. Jade bitkisi, para bitkisi olarak da isimlendirilmektedir. Bitkinin sahip olduğu parlak yeşil yapraklar büyümeyi, bozuk paraya benzeyen yapraklarıysa bereketi sembolize etmektedir. Feng Shui’ye göre jade evin doğu tarafına yerleştirilirse aile huzuru ve sağlık konularında yararlıdır. Jade bitkisini batıya yerleştirirseniz çocuklara şans getirmektedir.



2

Orkide

Orkide

Orkide aşkta iyi şans getirmektedir. Eve pozitif enerji yayan orkide evdeki enerji akışını olumlu yönde düzenler. Orkide, doğru insanları hayatınıza çekmenize yardım eder. Orkideler geceleri oksijen saldıklarından dolayı yatak odasında orkide bulundurmak kaliteli uyku uyumanızı sağlar.



3

Lucky bamboo

Lucky bamboo

Lucky bamboo bolluk ve bereket sembolüdür. Lucky bamboonun yaşam enerjisini yükselttiğine fiziksel aktiviteyi artırdığına ve canlılığı etkilediğine inanılır.



4

Aloe vera

Aloe vera

Sukulent cinslerinden olan aloe bitkisinin iyi şans getirdiğine ve pozitifi enerji yaydığına inanılır. Afrika’da aloe yaprakları şans getirmesi ve kötülükleri uzaklaştırması için kapı girişlerine asılmaktadır.



5

Barış çiçeği

Barış çiçeği

Barış Çiçeği bulunduğu ortamda havayı temizleyen bitkilerden biridir. Barış çiçeğinin manevi ve fiziksel iyi enerjiyi artırdığı bilinmektedir.



6

Yasemin Çiçeği

Yasemin Çiçeği

Yasemin bitkisi pozitif enerjiyi artırarak ilişkilerin kuvvetlenmesine katkı sağlar. Yaseminin yaydığı güzel koku stresi azaltır.



7

Kılıç bitkisi

Kılıç bitkisi

Bol oksijen yayan kılıç bitkisi koruyucu enerjiler içermektedir. Asya’da yaygın bir inanışa göre bu bitkiyi evinizde bulundurmanın bereket, güzellik, uzun yaşam, sağlık, kuvvet sağlayacağı söylenir.



8

Lilyum

 Lilyum

Lilyum; doğum, umut, saflık, masumiyet ve doğurganlık gibi simgeler ile ifade edilmektedir. Beyaz lilyum, temizlik ve saflığı ifade ederken buketlerde ve gelin masalarında sıklıkla kullanılmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR