09.06.2021-13:59 (Son Güncelleme:24.11.2021-11:04)


1

Aslan

Aslan

Aslanlar dram sever. Ateşli yaklaşımlarını göstermeye severler. Yaklaşık yüzde 36'sı ya aldattı ya da aldatmaya oldukça yaklaşmış durumda. Bu listedeki en yüksek yüzde aslan burcunda. Ama neden? Aslanlar ilgi odağı olmak ister ve Aslan’a istediği ilgiyi göstermezseniz gurunu okşayacak alanlara yönelebilir.



2

Akrep

Akrep

Sekse düşkünlüğü ile bilenen burçlardan biri ise tabi ki akrep. Bu nedenle akrep burcunun aldatan burç olduğuna inanılır. Fakat yapılan araştırmada akreplerin sadece yüzde 9’nda aldatma yaşandığı gözlemlenmiştir. İlişkilerinde derinlik arayan akrepler, insanları hayatlarına almak konusunda oldukça titizdirler. Akrep aldatıyorsa ancak kin ve intikam duygularından yaparlar. Önce siz aldattıysanız, onlardan da bekleyebilirsiniz.



3

Balık

Balık

Empatisi yüksek bir burç olan Balık’lar, partnerlerine olan sadakatlerini çok nadiren kaybederler. Araştırmaya katılan balık burçları sadece yüzde 12’sinde aldatma eğilimi olduğu gözlemlendi. Ancak her zaman bir açık kapı bırakmakta fayda var. Romantik olan balık burçları ortamlarda ilgiyi üstlerine çekebilirler.



4

Başak

Başak

Başak burçlarının da sadece yüzde 6’sı aldatmaya meyillidir. Yüzde 6'lık gruptaki aldatmanın sebebi mükemmellik bekleyen Başaklar'ın standartlarını karşılayamayan partnerler olabilir. Geriye kalan yüzde 94'lük dilim aldatmak yerine terk eder.



5

Boğa

Boğa

Boğa burcunun adı her ne kadar sekse düşkünlüğü ile bilinse de aslında yere sağlam basan, güçlü kişilerdir. Bu nedenle araştırmaya katılanlardan yalnızca yüzde 17'si aldattı ve aldatma durumuna yaklaştı. Boğaların çoğunluğu tek eşlilik sever. Bir toprak burcu olarak Boğa burcu zevkle ilgilidir. İyi yemek, pahalı kıyafetler ve tabii ki cinsellik. Nadiren de olsa bir Boğa aldatırsa bu zevk düşkünlüklerinden kaynaklanabilir.



6

İkizler

İkizler

Kararsızlıklarıyla bilinen ikizler, geçici ilişkiler tercih ederler. Bu nedenler ikizlerin aldatmaya yatkın olması şaşılacak bir durum değildir. Kolayca sıkılma eğilimi olan ikizler, farklı ortamlarda olmaya severler. Süper sosyal bir hava işareti olarak İkizler kolayca sıkılır. İkizler, iki kişi gibi temsil edildikleri için partnerlerinin bu iki kişiyi de tatmin edebilmesi gerekir. Ancak bu iki kişiden birisi tek eşliliğe yatkın olsa da diğeri olmayabilir.



7

Koç

Koç

Yapılan araştırmada oldukça dikkat çekici olan Koç burcunun yüzde 34’ü daha önce aldatmış ya da aldatmaya çok yaklaşmıştır. Ateş grubu burcu olan Koç, Mars tarafından yönetilmektedir. Buda Koç burçlarına dürüstlük olarak yansır.. Bazıları bunun üstesinden gelebilseler de, düşünmeden hareket etmeye eğilimlidirler. Aldatıyorlarsa sebebi budur.



8

Kova

Kova

Kova burçları, iletişim kurma konusunda oldukça derindirler. Bu nedenle tek gecelik ilişki kovalara göre değildir. Kovaları sadece yüzde 10’nu aldatmaya meyillidir. Kova burçları nasıl aldatır peki? Zodyağın delileri (bu bir iltifat) bazen kimsenin onları anlamadığını hissedebilir. Aniden onları anlayan birileriyle karşılaşırlarsa, bir ilişkilerinin olması önemli olmayabilir.



9

Oğlak

Oğlak

Oğlak burçları oldukça ciddi ve bağımsızlıklarına düşkün burçlardır. Bu nedenle geçinilmesi zor insanlardır. Ancak güzel bir ilişkiye başladıklarında ise oldukça sadık ve koruyucudurlar. Ankete göre Oğlaklar'ın sadece yüzde 11'i aldattı veya aldatmaya yakın bir deneyim yaşadı. Bu pratik deniz keçileri, işte ve ilişkilerinde tamamen başarı odaklıdır. İlişkinin amaçlarına uygun olmadığına karar verirlerse daha umut verici görünen birini tercih edebilirler.



10

Terazi

Terazi

Venüs etkisiyle yönetin Terazi, yalnızca ‘diplomatik ve zarif’ olarak bilinirken aynı zamanda oldukça da romantiklerdir. Ankete göre, Teraziler'in yalnızca yüzde 7'sin partnerlerinden başka biriyle ilişki kurmayı düşündü. Teraziler ilişki içinde olmayı severler. İlişkileri kötüye gittiği anda bir sonraki ilişkiye geçerler. Size sıradan bir kavga gibi gelen şey onlara ayrılık gibi görünebilir.



11

Yengeç

Yengeç

Duygusal burçların başında yer alan yengeç, etrafındaki insanları beslemeyi severler. Yengeçler, duygularına oldukça bağlıdırlar ve aldatma oranları sadece yüzde 13’dür. Birçok yengeç ilişkilerine ve partnerlerine sadık kalmayı tercih ederler. Peki bir Yengeç neden aldatır? Yengeçler çatışmalarla baş etmede pek iyi değillerdir, incindiklerinde Yengeç pençeleriyle saldırma eğilimindedirler. Aldatıyorsa sebebi büyük ihtimalle budur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR