08.06.2021-12:36 (Son Güncelleme:10.06.2021-08:40)


1

Akrep

Akrep

Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar. Bu hafta, sizin de özellikle tutulmadan Başkalarının parası , miraslar, nafaka, sigorta, cinsellik, eşin parası, yeniden doğum, ameliyatlar, rüyalar, sigortalar, resmi işler vb. gibi konularında etkileneceğinizi söylemeliyim. Tutulmanın etkilerini yazımdan okuyabilirsiniz. Aşk, ilişkiler konusunda ise hayal kırıklıklarına açık bir haftadan geçiyor olacaksınız, aman diyeyim ani büyük kararlardan uzak durun.



2

Aslan

Aslan

Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Bu hafta ve tutulmanın etkileri ana başlıkta sizin sosyal hayatınızla ilgili konuları al baştan yapacak gibi görünüyor. Tutulmanın etkilerini yazımdan okuyabilirsiniz. Aile içi ve eşiniz, sevgilinizle ilgili konularda çok daha yapıcı ve güçlü durduğunuz taktirde önemli güzel adımlar atmamanız için hiçbir neden görünmemekte. Yeterki biraz daha alçak gönüllü ve iyimser olun. O zaman hayat size güzel.



3

Balık

Balık

Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Bu hafta tutulmanında etkisiyle çetin ceviz bir haftadan geçeceksiniz demek yanlış olmaz. Tutulmanın etkilerini yazımdan okuyabilirsiniz. Ayrıca bu hafta aşk ve ilişki konularına para konularına sizin de uzak durmanızda ciddi fayda var.



4

Başak

Başak

Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar. Bu hafta sizin için kariyer odaklı bir hafta olacak gibi, önünüze enteresan yol ayrımları çıkabilir ve bu konuyla ilgili olarak kendinizi baskılanmış hissetmeniz çok mümkün. O nedenle özellikle tutulma haftasında ani çıkışlarda, sabrınızı taşıran konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Sakin ve kararlı olduğunuz taktirde kazanan siz olursunuz.



5

İkizler

İkizler

Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. Bu tutulma bu hafta ve önümüzdeki bir aylık süreçte hayatınızda önemli ve etkili gelişmelere neden olacak dersem yanlış cümle kurmamış olurum. Bu hafta özellikle küçücük bir gelişme bile olsa ileride bundan temel alarak gelişmeleri hayatınızda izleyebileceksiniz. O nedenle doğru, soğuk kanlı, akılcı kararlar almaya bakın bu aralar. Acele etmeyin, ama geç de kalmayın.



6

Koç

Koç

Yakın arkadaş, kardeş ve kısa vadeli planlarınızda bu hafta bitiş ve yeniden başlangıçlar yaşamanız olası. Ayrıca bu hafta gayrimenkul konularına da dikkat etmenizde çok fayda var. Bu konuda bir belirsizlik varsa konunun çözümü adına aceleci davranmayın derim. Aile büyüklerinin sağlığına dikkat edin, göz kulak olun derim.



7

Kova

Kova

Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Bu hafta en büyük gümbürtü sizin aşk hayatınızda gerçekleşecek gibi görünmekte. Özellikle tutulmanında etkisiyle hayatınız bu yönde öncelikle değişime hazırlanabilir. Tutulmanın etkilerini yazımdan okuyabilirsiniz. Ve bunun yanında para konularında ise yanılma, yanıltma olasılığınızda hayli yüksek o nedenle para konularına pek girmeseniz bu hafta daha iyi.



8

Oğlak

Oğlak

Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. İlişkileriniz, sağlık ve çalışma alanında biraz keyifsiz, daha doğrusu koşturmalı zamanlara açık bir haftadan geçecek olabilirsiniz. O nedenle elinizden geldiğince tutulmanın size getirilerini yaşamaya ve hayatınıza geçirmeye çalışın Tutulmanın etkilerini yazımdan okuyabilirsiniz. Ayrıca gayrimenkul sorunları, taşınma, yer alma satma gibi meseleler varsa iki kere daha dikkat!



9

Terazi

Terazi

Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. Bu hafta, sağlık konusunda daha dikkatli olmanızda öncelikle fayda var. Bu tutulma sizin biraz şimdiye kadar bildiğiniz, öğrendiğiniz konularda ezberlerinizi bozacak gibi görünüyor. Özellikle yurtdışı ile ilgili konu ve insanlara dikkat edin. Öğrenciyseniz kritik dönemlerden geçiyorsunuz. Ödevlerinizde tamam olduğunuzdan emin olun.



10

Yengeç

Yengeç

Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Bu haftanın ana teması sizin için sağlık ve kariyer demek doğru olur. Keza yurtdışı ile alakalı konular ve hele öğrenciyseniz bu hafta sizin için önemli demek yerinde olur. Tutulmanın etkisi bu hafta sizi özellikle kendinizi geliştirmek ve daha huzurlu olmanız adına tetikleyebilir. Ayrıca ikili ilişkiler konusunda daha yapıcı olmanızda kesinlikle fayda var.



11

Boğa

Boğa

Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Bu hafta maddi konularınız mercek altında tutulacak. Para konusunda temkinli olmanızda çok fayda var. Özellikle borsa, kripto para… yani ne olacağı belli olmayan yatırımlar konusunda kesinlikle aceleci davranmamanızda fayda var. Durun bekleyin ve sonra eyleme geçin. Tutulmanın etkilerini yazımdan okuyabilirsiniz. Bazen kar, zarar – zarar gibi de görünen ilerde hızla kar’a dönüşebilir.



12

Yay

Yay

Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. Bu hafta eğer mahkeme ile ilgili meseleleriniz veya evliyseniz eşinizle ilgili konularda seçimler önünüze gelebilir ve bu konularla ilgili olarak özellikle tutulma sizi tetikleyecekmiş gibi görünmekte. Tutulmanın etkilerini yazımdan okuyabilirsiniz. Ve ayrıca bu hafta aile büyüklerinizle ilgili meselelerle de ilgilenme olasılığınız mevcut.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR