Hangi bakanlık uzman kadrosu açtı? Kamuya tam 400 yeni uzman alınacak! İşte aranan şartlar

Basın İlan Kurumu tarafından yayınlanan ilanlarla kamuya alımı yapılacak olan görevler merak edilmektedir. ilan. gov. tr'de adresi üzerinden yayınlanan duyuruya göre Hazine ve Maliye Bakanlığı’na 400 uzman yardımcısı alınacak.

05.07.2022-17:13 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-17:56) Hangi bakanlık uzman kadrosu açtı? Kamuya tam 400 yeni uzman alınacak! İşte aranan şartlar

Basın İlan Kurumu'nun verdiği ilanlar yakından takip ediliyor. Kamuda çalışmak isteyen birçok kişi verilen ilanlara başvuru yapmak için Beklerken Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 400 uzman alımı yapacağı açıklandı. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı 400 kişi alacak 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 400 uzman alımı yapacağını açıkladı. Basın İlan Kurumu’nda yer alan ilana göre genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinin merkez teşkilatlarının strateji geliştirme birimlerinde Genel İdare Hizmetleri Sınıfının 6 ve 9. kadro dereceleri ile pozisyonlarında çalışacak 400 kişi alacak. Yapılacak  olan özel yarışma sınavı ile 400 Mali Hizmetler uzman yardımcısı istihdam edilecek. 

ÖSYM tarafından yapılan özel yarışma sınavı sonrasında sınavı kazanan kişiler Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan sözlü sınava katılacak. 

Adaylar için başvurular 8-14 Eylül tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapılacak. Ön başvuruların ardından sıralamayı kazanan adaylar gerçek başvurularını 27 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecek. Başvurular elektronik olarak internet üzerinden yapılacak. Başvuru tarihini kaçıran adaylar için 11 Ekim'de geç başvuruları açılacak. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal