Hande Yener Evli İnsanları Para Avcısı Olmakla Suçladı!

Ünlü şarkıcı Hande Yener alışveriş merkezinde kameralar tarafından görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmayan Yener, meslektaşlarını çok kızdıracak sözler sarf etti.

03.02.2021-09:57 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-16:20) Hande Yener Evli İnsanları Para Avcısı Olmakla Suçladı!

Şarkılarıyla hayranlarını coşturan, sahne kıyafetleriyle kendi moda akımını yaratan ve son zamanlarda yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Hande Yener olay açıklamalarda bulundu. Nişantaşı’nda bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülenen ünlü şarkıcı gazetecilerin sorularını geri çevirmedi. Tüm samimiyetiyle soruları yanıtlayan Yener, son zamanlarda gündemden düşmeyen estetik operasyonları ve evlilik konuları hakkında itiraflarda bulundu.

HANDE YENER’İN YENİ YIL HAZIRLIĞI 

2022 yılına Belarus’ta vereceği konserle gireceğini belirten Hande Yener, yeni yıl için yaptığı hazırlıkları anlattı. Ünlü şarkıcı hem kıyafetlerinde hem de kendinde büyük değişiklikler içinde olduğunu belirtti. Yener; “Yeni yıl için birkaç tane sahne kostümü provası için geldim. Yeni yılda kendimi baştan aşağı yeniliyorum. Sıfır kilometre dansçılar, sıfır kilometre orkestra olacak. Şarkıcılık hayatım boyunca sadece yeni yılda bir kere evde çalışmadan geçirdim, o da hataydı benim için. Eve çok sıkıcı geçtiği için çalışmayı daha çok keyifli buluyorum” şeklinde samimi açıklamalarda bulundu. Muhabirlerin “Yaşlanmaktan korkuyor musunuz?” sorusuna şarkıcı; “Yaşlanmak değil, yaşlılık enerjisine geçerseniz ruhumuz yaşlanıyor zaten. Ben hep genç bir enerjiye sahibim. O yüzden fiziksel olarak da, ruhsal olarak da bunu yakalamaya çalışıyorum. Hepsi bir arada. Ne kadar önceden el koyarsanız olaya yaşlanmanız o kadar gecikir. Bunu ertelemek mümkün. Ben de doktorlarıma diyorum ki; 'Beş yıl daha kazanayım'. Bir işlem daha yapıyoruz. '10 yıl kazanayım' diyorum, bir işlem daha yapıyoruz. Öyle erkenden yaşlanmak, çökmek yok” diyerek yeni estetikler operasyonları yaptıracağının önünü açtı.

yener

YENER: EVLENMEYE NİYETİM YOK!

Son zamanlarda gündeme estetik operasyonları ve şarkıcılara verdiği ayar ile gündeme gelen Hande Yener, estetik işlemlerinin devam edeceğinin sinyalini verdi. Üstelik yeni bir klinik açma hazırlığında olduğunu söyleyen Yener; “Yakında kendi kliniğimi açacağım. Ufak tefek müdahaleler yapıldı yüzüme, yılbaşına hazırlık. Yakın zamanda kendi kliniğimi açıyoruz. Onun için uğraşıyoruz” dedi. Evlilik konusunda da radikal kararlar alan şarkıcı, evlenmeye niyetim yok diyerek noktayı koydu. Yıllara meydan okuyan şarkıcı; “Evlenmeye hiç niyetim yok. Sebebim yok evlenmek için. Çocuğum da var. Zengin koca avında da olmadığıma göre evlenmem için bir sebep yok. İnsanlar ya çocuk için evleniyor ya da para için evleniyor. Ben büyük bir aşk göremiyorum ortada kusura bakmasınlar...” diyerek yeni bir polemiğin altına imzasını attı. 

ŞARKICILARA AYAR VERDİ

Ünlü şarkıcı son olarak şarkıcıların yaptığı hileden bahsetti. Şarkıcıların kendi seslerine yakın bir vokal bulduğunu söyleyen Hande Yener; “Solistler vokalistlerine vokal yapıyor ve vokalistlerine maaş veriyorlar. Bu konuyu son kez anlatıyorum, görün bu mevzuyu. Kendi sesine benzerini buluyor, vokale koyuyor ve orada plak gibi dönüyor. Sahnedeki arkadaş da başka bir meslek icra ediyor. İnsanları kandırıyorlar. İnsanlar bunları alkollü ortamda ne kadar anlayabilir? Bunların yüzde doksanı böyle, yıllardır bu böyle devam ediyor” diyerek müzik sektörüne de son noktayı koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal