Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Hamile mi?

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür ekranların vazgeçilmez yapımlarından biridir. Güldür Güldür de Mehtap karakterine hayat veren Meltem Yılmazkaya için bir iddia ortaya atıldı. Güldür Güldür'ün Mehtap'ı hamile mi?

03.02.2021-09:47 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-09:47) Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Hamile mi?

Kadrosunda usta ve başarılı isimleri barındıran Güldür Güldür yeni bölümleri izleyicileri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Programın vazgeçilmez oyuncusu Meltem Yılmazkaya için bir iddia ortalarda dolanmakta. Güldür Güldür Mehtap hamile mi?

GÜLDÜR GÜLDÜR'ÜN MEHTAP'I HAMİLE Mİ?

Güldür Güldür Show'un sevilen karakteri Mehtap hamile mi? Bu soru Güldür Güldür'ün ilerleyen bölümlerinde cevap bulacak. 

MELTEM YILMAZKAYA KİMDİR?

Meltem Yılmazkaya,1984 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde de oyunculuk eğitimi de almıştır. Aile Saadeti dizisi ile ekranlarla tanışan başarılı oyuncu; Benim Annem Bir Melek, Şen Yuva, Aşkın Halleri, Aldırma Gönül gibi diziler de rol almıştır. BKM ekibine dahil olan Meltem Yılmazkaya, Güldür Güldür programında Mehtap karakterini canlandırmaktadır ve izleyicileri kahkahaya boğmaktadır. 2016 yılında vizyona giren Dedemin Fişi filmi ile ilk sinema filminde yer almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal