Hande Sarıoğlu'nun ayna pozundaki detay görenleri mest etti!

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan güzel sunucu Hande Sarıoğlu, ayna karşısında verdiği bir pozu Instagram hesabından paylaştı. Sarıoğlu'nun ayna pozundaki detay takipçilerinin gözünden kaçmadı ve dolu dolu övgüler yağdırıldı.

11.06.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-17:03) Hande Sarıoğlu'nun ayna pozundaki detay görenleri mest etti!

Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Nefes kesen görüntüsü ve fiziği ile magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Sarıoğlu'nun son pozu yine herkesi mest etti.

Hande Sarıoğlu

Instagram hesabını sık sık kullanan ve her anını takipçileriyle paylaşan güzel sunucu Hande Sarıoğlu, özellikle yakın arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte neredeyse her gün bir paylaşım yapıyor. Takipçilerinden her seferinde tam not alan Hande Sarıoğlu, cesur pozlarını hiç çekinmeden paylaşıyor.

Hande Sarıoğlu

Hande Sarıoğlu'nun ayna pozundaki detay!

Muhteşem fiziği ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Hande Sarıoğlu, paylaşımları ile Instagram takipçilerini büyülüyor. Her halini paylaşmaya özen gösteren güzel sunucu son olarak karın kaslarını ortaya çıkardığı ayna pozunu takipçilerin beğenisine sundu.

Hande Sarıoğlu

Fit görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Hande Sarıoğlu, paylaşımın altına "Tomb Raider" ifadesini yazarak azarak kendisini bir film karakterine benzettiği görüldü. Hande Sarıoğlu'nun paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal