Tatil sezonunu açan Gülşen Bubikoğlu'nun pozları sosyal medyayı coşturdu!

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Gülşen Bubikoğlu, yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil sezonunu da açmış oldu. Birbirinde farklı tatil pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan güzel oyucunun kırmızılar içinde verdiği poz çok beğenildi. 67 yaşındaki Gülşen Bubikoğlu'nun paylaşımları beğeni rekoru kırdı.

11.06.2022-15:04 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-15:04) Tatil sezonunu açan Gülşen Bubikoğlu'nun pozları sosyal medyayı coşturdu!

Yeşilçam'ın en başarılı ve güzel kadınları arasında gösterilirken Gülşen Bubikoğlu, yıllar geçse de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Gençlik iksiri bulmuş ve herkesten saklamış gibi hiç yaşlanmamaya yemin eden Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor ve hayranlarıyla iletişimi buradan sağlıyor.

Gülşen Bubikoğlu

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil sezonunu açan Gülşen Bubikoğlu'nun tatil pozlarını görenler gözlerine inanmaıyor ve 'Yıllar Gülşen Bubikoğlu'nu teğet geçmiş' demeden edemiyor. Tatildeyken çektirdiği birbirinden farklı ve güzel pozlarını sosyal medyada hayranları için paylaşan güzel oyuncu, eyim yerindeyse sosyal medyayı adeta coşturdu.

Gülşen Bubikoğlu

Gülşen Bubikoğlu'ndan muhteşem tatil pozları

Instagram hesabı üzerinden hayranları için tatil pozlarını yayınlayan Gülşen Bubikoğlu'nun son paylaşımları herkesi kendisine hayran bıraktı. Şimdilerde 67 yaşında olan Bubikoğlu'nun kırmızılar içinde verdiği poz beğeni yağmuruna tutuldu.

Gülşen Bubikoğlu

Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sosyal medyada gündeme oturan Gülşen Bubikoğlu, duru güzelliği ile sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal