Hande Sarıoğlu gündemden düşmüyor! Hande Sarıoğlu'ndan olay yaratan tayt pozları sosyal medyayı salladı! İşte Sarıoğlu'nun taytlı pozları!

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan güzel sunucu Hande Sarıoğlu paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Çorap muhabbetinde adını duyuran Sarıoğlu şimdilerde ise taytlı pozları konuşulmaya başlandı. İnstagram hesabından taylı pozlarını paylaşan güzel sunucu takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İşte Hande Sarıoğlu'nun taytlı pozları haberimizde

30.05.2022-12:41 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-12:41) Hande Sarıoğlu gündemden düşmüyor! Hande Sarıoğlu'ndan olay yaratan tayt pozları sosyal medyayı salladı! İşte Sarıoğlu'nun taytlı pozları!

Yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hande Sarıoğlu, son olarak taytlı pozlarıyla konuşulan isim oldu. Kısa süre önce çorap konusundan gündeme gelen Sarıoğlu magazin haberlerinde ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. Kendi instagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Hande Sarıoğlu'nun taytlı pozları haberimizde yer almaktadır. İşte Hande Sarıoğlu'nın taytlı paylaşımları...

Youtube kanalında sunuculuk yapmaya devam eden Hande Sarıoğlu, maçlar hakkında yorumlar yapılması üzerine Sarıoğlu'nun çorapları çok daha ilgi çekti. Çorapları üzerinden birçok yorum alan güzel sunucu sosyal medya üzerinden file çorabına en ilginç gelen yorumun sahibini konuk aldı. Çorap yorumunun sahibini stüdyoya alarak çorabını hediye eden Hande Sarıoğlu'nun ''Seni daha çok titreteceğim'' sözü gündeme damgasını vurmuştu.

Hande Sarıoğlu'ndan olay yaratan görüntüler

Taytlı pozuna beğeni yağdı

İnstagram hesabını aktif kullanan Hande Sarıoğlu, en son yaptığı paylaşım ile tekrar adından bahsettirdi. Güzelliği ile beğenileri toplayan Sarıoğlu'nın göbeği açık taytlı pozları yorum yağmuruna tutuldu. Taytıyla beraber objektiflerin karşısına geçen Sarıoğlu'nun pozları olay yarattı. Takipçilerinden çeşitli övgülerin olduğu yorumların gelmesiyle Sarıoğlu fiziğinin güzelliği ile konuşulmaya başlandı.

Hande Sarıoğlu taytlı pozu

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal