Melek Mosso'nun çok konuşulan el hareketi nedir? Melek Mosso'nun konserde tepki gören konuşması

2019 yılında bir konser veren Melek Mosso, seyircilerle sohbeti sırasında sahnede yaptığı bir hareket tepkilere neden olmuştu. O hareket 2022 yılı Isparta konserinin iptaline de neden olurken, çok sayıda kullanıcı, Melek Mosso'nun en çok konuşulan o el hareketini merak etmeye başladı.

30.05.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-12:16) Melek Mosso'nun çok konuşulan el hareketi nedir? Melek Mosso'nun konserde tepki gören konuşması

Ünlü şarkıcı melek Mosso, 2019 yılına verdiği bir konserde seyircilerle sohbeti sırasında bir konuşma yapmıştı. Sahnede rahat tavırlar sergileyen Melek Mosso, konuşmasının sonunda da söylediklerini destekleyici nitelikte bir el hareketi yapmıştı. İşte o hareket bugün gündeme geri geldi ve çok sayıda kullanıcı tarafından merak edilmeye başlandı.

Melek Mosso'nun konser sırasında yaptığı konuşma ve sonrasında yaptığı el hareketi 'ahlaksızlığa özendirdiği' savunması kullanılarak Isparta Gül Festivali'nde vereceği konserinde iptal edilmesine neden olmuştu. Sosyal medyada günlerdir konuşulan konunun detayları ise çok sayıda kesim tarafından araştırılmaya başlandı.

Melek Mosso'nun en çok konuşulan el hareketi

Melek Mosso'nun en çok konuşulan el hareketi nedir?

Melek Mosso, 2019 yılı konserinde sahnede konuşma yaptığı sırada bacaklarını açarak herkesin açmak istiyorlarsa açabileceklerini ve kimsenin kimseye nasıl davranması, nasıl konuşması ve ne yapması gerektiğine karar vermesine ihtiyaçlarının olmadığını söylemişti. 

Melek Mosso'nun en çok konuşulan el hareketi

Kadınlara, onların bir kanatlarını olduğunu hatırlatan Melek Mosso, kimsenin kanatları altında durma gibi bir zorunluluk olmadığını sözlerine eklemişti. Bu konuşması sonrası orta parmak hareketi yapan Melek Mosso, bazı kesimler tarafından çok fazla eleştirilmişti.

Melek Mosso'nun en çok konuşulan el hareketi

Melek Mosso, yaptığı hareketle tepki topladıktan sonra sosyal medya hesabından gelen tepkilere karşılık vermiş, hatta aldığı yorumları tehdit olarak sayarak savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal