Hande Sarıoğlu giydiği file çorabı için çekiliş yaptı

Youtube programlarıyla gündemden düşmeyen Hande Sarıoğlu yine çok konuşulacak bir hareket yaptı. Programda çorabıyla ilgili yapılan yorumları okuyan Sarıoğlu, yorumlar karşısında şaşkınlığını korurken karşı atak yapmayı da ihmal etmedi. Hande Sarıoğlu programda giydiği kilotlu çorabı için çekiliş yaparak yine çok konuşulacak bir harekete imza attı.

10.05.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-14:23) Hande Sarıoğlu giydiği file çorabı için çekiliş yaptı

Son olarak katıldığı Dayı Şov'da "Sınırsızım" açıklaması yapan güzel sunucu Hande Sarıoğlu yine çok konuşulacak bir harekete imza attı. Youtube üzerinden yayınladığı programında çorapları yoğun ilgi gören sunucu çoraplarını seyirciye hediye etmişti.

Güzel sunucu çoraplarının bu kadar yoğun ilgi görmesi üzerine son programını da çoraplar üzerine çekmeye karar verdi. Son programında file çorap giymeyi tercih eden Sarıoğlu, çorabı hakkında en değişik yorumu yapan kişiye çorabını hediye edeceğini açıkladı.

 hande sarıoğlu çorap çekilişi

Sarıoğlu, önceki programında yaptığı ince çorap çekilişini kazanan seyircisini yayına almış ve "Seni daha çok titreteceğim" demişti. Sarıoğlu'nun bu sözleri herkesi şaşırttı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal