Hande Erçel magazin dünyasını salladı! Erçel bikini pozu ile beğeni yağmuruna tutuldu

Hande Erçel magazin dünyasını sallamaya devam ediyor. Güzelliğiyle görenleri mest eden güzel oyuncu Kerem Bürsin’in ardından gönlünü bu kez de Kaan Yıldırım'a kaptırdı. Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Erçel, katıldığı 2022 Elle Awards Style Awards gecesinde 'Yılın ELLE Kızı' ödülüne layık görüldü. Elle dergisine poz veren Erçel, seksi pozuyla magazin dünyasını salladı.

06.06.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-16:54) Hande Erçel magazin dünyasını salladı! Erçel bikini pozu ile beğeni yağmuruna tutuldu

'Yılın ELLE Kızı' seçilen Hande Erçel görüntüsüyle görenleri kendisine hayran bıraktı. En son Elle dergisine poz veren Erçel, verdiği poz ile sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Kerem Bürsin ile dolu dizgin devam eden aşklarını sonlandırma kararı alan Hande Erçel, gönlünü bu kez de Kaan Yıldırım'a kaptırdı. Gittikleri tatilde kameralardan kaçamayan çiftin aşkları da belgelendi. Birçok ünlü ismin katıldığı 2022 Elle Awards Style Awards gecesinde tüm gözleri üzerine çeken Hande Erçel, mor kıyafeti ile oldukça beğenildi.

Elle dergisine poz verdi

Yaptığı projeler ile adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu Hande Erçel, Elle dergisine poz verdi. Instagram’da aktif olan Erçel, hem paylaşımlarıyla hem de özel yaşantısı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni bir aşka yelken açan Erçel muhabirlerden gelen sorulara, "Ben çok iyiyim, her şey yolunda. Çok güzel" dedi.

İlişkisi hakkında açıklama yapmayan Erçel, geçtiğimiz günlerde Yılın en'lerinin seçildiği ELLE Style Awards gecesine damga vurdu. Davete güzel oyuncunun ablası ve eşi de katıldı.

Hande Erçel Yılın Enleri

Gözyaşlarını tutamadı

Ödül töreninde 'Yılın ELLE Kızı' seçilen Hande Erçel, konuşmasında kendisini destekleyenlere teşekkür etmeyi de unutmadı. Kardeşinin konuşması sırasından gözyaşlarına hakim olamayan Gamze Erçel, o sırada çekilen videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Hande Erçel’i her zaman desteklediğini dile getiren Gamze Erçel, "Ağlattın beni sıpa" notunu düştüğü videoyu paylaştı.

Ödül töreninde giydiği kıyafet ile çok konuşulan Hande Erçel kıyafetiyle verdiği pozları sosyal medya da paylaştı.

"Düşündüğünüzden de zor"

2019 yılında Caner Yıldırım ile hayatlarını birleştiren Gamze Erçel, ardından kızı Aylin Mavi'yi dünyaya getirdi. Sosyal medya da fenomen olan Gamze Erçel, takipçilerinden gelen soruları da yanıtlıyor. Daha önce bir takipçisinden gelen "Annesizken evlat büyütmek çok zor olmalı. Bu eksikliği güçlü bir şekilde kapatmakla gurur duyuyor musun?" sorusuna "Düşündüğünüzden de zormuş. Bu dönem yanımda olmasını çok isterdim"yanıtı verdi.

Anne özlemleri bitmiyor

Kanser tedavisi gören anneleri Aylin Erçel’i 48 yaşında kaybeden güzel kardeşler annelerinin yokluğunun zor olduğunu her fırsatta dile getiriyorlar. Birbirlerinin her zaman destekçisi olan kardeşler kızına da annesinin ismini vermeyi unutmadı. Sık sık anneleriyle olan fotoğraflarını paylaşan kardeşler, annelerini çok özlediklerini de söylüyorlar.

Hande Kaan Aşkı

Hande Erçel’den yeni aşk

Kerem Bürsin ile aşklarını noktalayan Hande Erçel bu Kaan Yıldırım'la aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta Marmaris’te tatil yapan iki lüks bir otelde kaldılar. İlişkilerini kimseye göstermeden yaşamaya çalışan çift gazetecilerden kaçma için 270 bin TL ödeyerek lüks bir villada kalmayı tercih etti. Fakat tüm çabalarına rağmen kameralardan kaçmayı başaramayan çift uzaktan çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya da görünce sinirlendi. Otel çalışanları ile tartışan Yıldırım, "Biz gözlerden uzakta olmak için buraya geldik ama görüntülerimiz her yerde" diyerek yetkililerle tartıştı. Fotoğrafı çekenin bulunmasını isteyen Yıldırım, durumdan fazlasıyla rahatsız oldu.

Kerem Bürsin ile yaşadıkları aşkla dillerden düşmeyen çift ayrılıklarının ardından da fazlasıyla konuşuldu. Yeni aşkını kameralardan saklamak isteyen Erçel, aşk sorularını yanıtsız bırakırken Marmaris’te yakalandılar. Magazin dünyasında sık sık yer edinen Erçel, kaçamak tatili ile de oldukça konuşuldu.

'Sev, yaşa, şükret'

Yakın arkadaşı olan arkadaşı Nilayko'nun doğum gününü kutlayan Erçel, 'Sev, yaşa, şükret, birlikte Nilayko seni seviyorum! Hep parla'sözleri ile bir paylaşım yaptı. Her yaptığı işle gündemde yer almayı başaran güzel oyuncu özellikle özel hayatı ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin aşk hayatı ile ilgili sorularına yanıt veren Hande Erçel, aşk iddialarının üstünü kapatmadan ilişkisinin iyi gittiğini aktardı.

Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığının görüntülerinin sosyal medya da ortaya çıkmasının ardından aşk iddiaları hakkında ilk kez konuşan Hande Erçel, "Her şey çok güzel. Çok Keyifli. Şükürler olsun her şey yolunda" sözlerini dile getirdi.

Instagram’da takipçi sayısı en fazla olan kadın Türk oyuncu olan Hande Erçel, paylaşım yapmaya doyamıyor. Hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkat çeken Erçel’in özel yaşantısı da oldukça merak uyandırıyor. Kaan Yıldırım ile birlikte Londra’da görüntülenen ikilinin aşkı da resmen kanıtlanmış oldu.

Hande Erçel Poz

Yeni aşkı hakkında ilk açıklama geldi

Etilerde menajerlik şirketinden çıkarken kameralara yansıyan Hande Erçel, muhabirlere takılarak "Neden buradasınız?"dedi. Londra’da görüntülenen çiftin tatili hakkında sorularda gecikmedi. Erçel, tatil için "Güzeldi her şey. Beraber oyun izledik"ifadelerini kullandı.

Kaan Yıldırım’la kaçamak tatil

Muhabirlerden gelen "Güzel deyip Kaan Bey'le olan ilişkinizle alakalı soruları geçiştiriyorsunuz?"sözlerine Erçel, "Oyunlar izledim, müzikale gittik, çok güzeldi"ifadeleri ile geçiştirme cevaplar verdi. İş hakkında toplantılarla uğraştığını söyleyen Erçel, "Buradan başka bir toplantıya yetişeceğim, şu an bir yoğunluk var, onu yapmaya çalışıyoruz. O yüzden bu aralar çok sık karşılaşacağız"sözlerini dile getirdi.

Bir mücevher markasının reklam yüzü olan Hande Erçel, marke davetine katıldı. Davette yine aşk sorularında kaçamayan güzel oyuncu, "Teşekkür ederim, her şey çok yolunda. İş konuşmak için buradayız. Özel konuları sonra konuşuruz, çok teşekkür ederim."sözlerimi ifade etti.

İş teklifleri sadece Türkiye ile sınırlı kalmayan güzel oyuncu yurt dışından da birçok teklif alıyor. Önceki sene aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile Maldivler'deki bir otelde Instagram'da reklam yapma karşılığında ücretsiz konaklayan Erçel, bu yılda Yunanistan’da hem tatil hem de iş yapacak.

Hande erçel kameralardan kaçamadı

Magazinden uzak keyif

Hande Erçel’in dünyaca ünlü birçok yıldızın kaldığı bir otelin reklam yüzü olması teklifi geldiği ve güzel oyuncunun bu teklifi kabul ettiği konuşuluyor. Hem iş hem tatil yapacak olan Erçel’in tatile sevgilisi Kaan Yıldırım ile gitmeyi planladığı konuşuluyor. Geceliği 15 bin TL olan otelde bedava tatil yapacak olan Erçel, basından uzak bir tatil yapması bekleniyor.

Neler olmuştu?

Aşk hayatı ile gündemden düşmeyen Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile gecelerde görüntülenmesine rağmen aşk iddialarını reddetmişti. Daha sonra çiftin aşkları belgelendi. Hande Kerem aşkı ve Kaan Hadise aşkı uzun bir süre konuşulurken ikili ayrılıklarının ardından yeni bir aşka yelken açtılar.

Hande Erçel, gönlünü Kaan Yıldırım’a kaptırırken uzun bir süre aşk iddialarına yanıt vermedi. Ardından çift birer birer kameralara yansıyınca daha fazla ilişkilerini saklayamadılar. Güzel bir ilişkileri olduğunu söyleyen Hande Erçel, aşk iddialarında doğrulamış oldu.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal