Hande Ataizi, oğlu ve sevgilisi ölümden döndü! Araç alev aldı müdahale gecikmedi! Ataizi, sevgilisi ve oğlunun sağlık durumu

Başarılı oyuncu Hande Ataizi ve kendinden yaşça küçük olan Dinç Aydoğdu ilişkilerine uzun yıllardır devam ederken eleştirilere de maruz kalmaktadırlar. Son dakika haberi olarak gündeme damgasını vuran kaza yürekleri ağza getirdi. Arabada Hande Ataizi, oğlu ve sevgilisi Aydoğdu'nun bulunduğu araç alev aldı. Hande Ataizi ve araç da bulunanların sağlık durumu merak konusu oldu.

17.07.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-16:09) Hande Ataizi, oğlu ve sevgilisi ölümden döndü! Araç alev aldı müdahale gecikmedi! Ataizi, sevgilisi ve oğlunun sağlık durumu

Geçtiğimiz akşam hande Ataizi, oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun bulunduğu araç büyük kazaya şahitlik etti. 4 kişinin bulunduğu araç bir anda alev aldı. Ölümden dönen Hande Ataizi, sevgilisi ve oğlunun sağlık durumu hakkında araştırmalar başladı. 

Hande Ataizi ölümden döndü

Araç alev aldı

Araçtan inen Hande Ataizi, arkasına dönmesiyle aracın alev aldığını gördü. Bunun üzerine uzun süre şok yaşayan Ataizi, kendine gelemedi. Ölümden son anda kurtulan Ataizi şu sözleri söyledi: 

"Büyük bir kaza atlattık. Çevredeki insanların kornaları, 'araba yanıyor hemen inin' bağrışları bizi kurtardı. İnanamıyorum, hâlâ şoktayım. Eğer bir dakika daha geç fark etsek araç kapılarını kilitlermiş ve çıkma ihtimalimiz yokmuş. Son anda uzaklaşarak kurtulduk" ifadelerini kullandı.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal