Hamza Hamzaoğlu: "Arda Turan, Türk Futbolu İçin Önemli! "

Gençlerbirliği Teknik adamı Hamza Hamzaoğlu, Antalya kampında konuşma yaptı ve Arda Turan'dan bahsetti.

08.01.2020-14:31 - (Son Güncelleme: 08.01.2020-14:30) Hamza Hamzaoğlu: "Arda Turan, Türk Futbolu İçin Önemli! "
Medipol Başakşehir ile mukavelesini karşılıklı görüşerek fesheden ve eski kulübü Galatasaray'a gideceği söylenen Arda Turan ile alakalı Hamza Hamzaoğlu, şu sözleri dile getirdi:

"Arda, Galatasaray'da yetişmiş ve Türk futbolu için önemli bir oyuncu. Arda Turan, şartlar oluştuktan sonra tabii ki Galatasaray'a dönüp oynayabilir. Ümit ederim ki eski performansını yakalar. Arda, sadece Galatasaray değil Türk futbolu için de önemli bir değer. Arda sadece bir örnektir. Futbolun içindeki bütün değerlere sahip çıkmak ve onları korumak gerekir diye düşünüyorum. Tabii onların da kendisini koruması gerekir. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Kitlelere hitap eden insanlar her şeyiyle örnek olmak zorunda."

"Fatih Hocanın Açıklaması Da Oldukça Yerinde!"

"Ben de haberleri dinliyorum. Galatasaray Başkanı ile Fatih hoca karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor gibi. Aslında ben farklı bir pencereden bakıyorum. Başkan belki de böyle bir konu olmadığı ve sürekli gündemde tutulduğu için bir açıklama yapma gereği duydu. Basına mesaj vermek istedi. Hem Arda'ya hem de kulübe zarar veriyor diye. Fatih hocanın açıklaması da oldukça yerinde. Bu kulübe hizmet etmiş herkesin belli bir değeri hak ettiğini vurguladı. İkisi de doğru şeyleri söyledi. Bence bir sıkıntı yok. Bunun çok fazla büyütülecek, altında bir şey aranacak bir durum olmaması gerektiğini düşünüyorum. Emre, Fenerbahçe'ye döndü. Onun imkanları ve şartları oluştu. Arda'nın da dönmesinde hiçbir sakınca yok ama şartlar uygun değilse de bunu ısrarla öne koyup, kurcalamanın kimseye bir faydası yok."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal