Hamit Altıntop'tan Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Fatih Terim Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop, gündeme dair gerçekleştirdiği açıklamalarda tecrübeli teknik adamlar hakkında söyledikleriyle dikkatleri üzerine çekti.

21.01.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-14:43)

Spor Toto Süper Lig'de görev almış olan tecrübeli teknik adamlardan Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Fatih Terim gibi isimler bu sezon ilk kez aynı anda takımsız kaldılar.

İLK KEZ AYNI ANDA TAKIMSIZLAR!

Şenol Güneş bu sezon herhangi bir takımla anlaşma sağlamazken, Mustafa Denizli, İzmir ekibi Altay'da, Fatih Terim ise Galatasaray'da sezona başlamıştı. Hemen hemen aynı zamanda Mustafa Denizli ve Fatih Terim kulüplerindeki görevlerinden ayrıldı.


HAMİT ALTINTOP SÖYLEDİKLERİYLE ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetici Hamit Altıntop, kendisine yöneltilen Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Fatih Terim'in aynı zamanda takımsız kalması hakkındaki soruya verdiği cevapla birlikte gündem oldu.

YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALAR

Hamit Altıntop, tecrübeli teknik adamların aynı zamanda takımsız kalması ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Değişim kesin yaşanıyor. Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Fatih Terim'e teşekkür etmek istiyorum. Onları tebrik ederim. Emekli olduklarını söylemek istemiyorum ama değişim ve motivasyon her zaman şarttır. Genç hocalarımızın fark yarattığına da inanıyorum. İstişareye değer vermeleri çok kıymetli. En önemlisi artık bilgi topluyorlar. Telefonlar durmuyor, kendilerini geliştirmek istiyorlar. Bu da Türk futboluna yarın yansıyacak. Bunlara inanıyorum. Son aylarda her takımda ortalama 2-3 genç kardeşimiz var. Onlara sahip çıkmamız lazım. ' ifadelerini kullanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal