Süper Lig Adana Demirspor - Beşiktaş Karşılaşması

Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

21.01.2022-14:01 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-16:59) Süper Lig Adana Demirspor - Beşiktaş Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Adana Demirspor deplasmanında 1-1 berabere kalıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşması öncesi geri sayıma geçildi. Ev sahibi ekip Adana Demirspor, bu sezon yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de sergilediği performansla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Transfer döneminde yaptığı Belhanda, Balotelli, Stambouli gibi transferlerle adından çokça söz ettiren Adana Demirspor, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde oynadığı oyun ile de büyük bir beğeni topladı. Süper Lig'de üst sıraları bir hayli zorlayan Adana Demirspor'da Muric'in kalesinde gösterdiği performans, Yunus Akgün, Balotelli ve Belhanda gibi isimlerin hücum hattında sergilediği performans Mavi Şimşeklerde en çok dikkat çeken detaylardan oldu. Adana Demirspor taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada galip gelmek istiyor. Konuk ekip Beşiktaş'ta ise sezon sonuna kadar Teknik Direktör Önder Karaveli ile devam edilme kararının alınmasının ardından takım ciddi bir yükseliş gösterdi. Michy Batshuayi'nin son haftalardaki yükselen form grafiğine Rachid Ghezzal'ın katkısı ve Ersin Destanoğlu'nun kalesin başarılı bir performans sergilemesi siyah beyazlıların yükselişinde önemli bir pay sahibi oldu. Beşiktaş arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla birlikte Spor Toto Süper Lig'de zirve bir adım daha yaklaşmak isterken Adana deplasmanında oynayacağı mücadelede galip gelerek lider Trabzonspor ile olan puan farkını azaltmak istiyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma 14 Şubat Pazartesi günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan kritik mücadele Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor - Beşiktaş müsabakası beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Ali Şansalan olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Adana Demirspor - Beşiktaş maçının VAR hakemi Sarper Barış Saka olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Adana Demirspor : Muric, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Gökhan, Stambouli, Yunus, Bjarnason, Vargas, Balotelli

Beşiktaş : Ersin, Kerem, Vida, Welinton, Rıdvan, Atiba, Necip, Ghezzal, Larin, Teixeira, Batshuayi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal