Hamilton'ın, Jordan Anısı: 'Rip, Oyununa Bunu Ekle!'

Eski Detroit Pistons süperstarı Richard Hamilton, eski ekip arkadaşı Michael Jordan'ın orta mesafe oyununa nasıl ilham olduğuyla alakalı bir anısından bahsetti.

29.04.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-15:43) Hamilton'ın, Jordan Anısı: 'Rip, Oyununa Bunu Ekle!'
Eski Detroit Pistons süperstarı Richard Hamilton, eski ekip arkadaşı Michael Jordan'ın orta mesafe oyununa nasıl ilham olduğuyla alakalı bir anısından bahsetti.

Bleacher Report'daki bir Soru-Cevap röportajında, Rip'ten en iyi Jordan anısı anlatması istendi ve Hamilton, MJ'in kendisini orta mesafe oynamaya zorladığını anlattı:

"GOAT ile, çocukken örnek aldığım adamla oynama fırsatı bulan bir çocuktum. En çok hatırladığım şey, antrenmanda ona karşı oynadığımız anlardı. İnsanlar orta mesafe oyunuma bakıyor ve tüm zamanların en iyilerinden birine sahip olduğumu söylüyorlar, ancak bunların çoğu MJ ile yapılan antrenmanlardan gelmiştir."

"Bir keresinde ona karşı oynadığımı hatırlıyorum ve potaya doğru giderken topu iki kez sertçe yere vurup, kaldırıp atmıştı ve bana 'Rip, bunu oyununa ekle' demişti. 'Bu, basketbol oyununda savunması en zor harekettir.' 'Neden?' demiştim. O da 'Çünkü savunmayken, geriye doğru adım atarlar ve şutunu engellemek için en yüksek noktaya sıçrayamazlar, dengeleri hep bozuk olur, sen ise hep dengede kalırsın.' demişti. Tüm ligdeki insanlar bana 'Orta mesafe oyununuzu nasıl bu kadar geliştirdin?' diyordu. Michael Jordan'dan edindiklerim sayesinde olmuştu. İki sene, Washington'da onun yanında olma fırsatından ötürüydü."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal