08.03.2021-13:28 (Son Güncelleme:08.03.2021-13:28)


1

İzmir Konak'ta polis uygulamasında hamile olduğunu ileri süren bir kadının karın bölgesine sarılı yaklaşık 1 kilo bonzai çıktı. Hamile olmadığı ortaya çıkan gözaltına alınırken uyuşturucu maddeye ise el konuldu.



2

HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLEEDİ

HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLEEDİ

Arka koltukta oturan şüphelilerden S.S., sokağa çıkma izinlerinin olmadığını, arkadaşı S.O.'nun hamile olduğunu ve hastaneye gittiklerini söylediği ileri sürdü.



3

Bu sırada, S.O.'nun çelişkili ifadeler vermesi üzerine durumdan şüphelenen polis ekipleri, olay yerine kadın polis memuru çağırdı.



4

1 KİLO UYUŞTURCU ÇIKTI

 1 KİLO UYUŞTURCU ÇIKTI

Bölgeye gelen kadın polis memurunun şüphelilerin yaptığı üst aramasında, S.O.'nun karın bölgesine sarılmış 2 şeffaf poşet halinde yaklaşık 1 kiloluk uyuşturucu madde olan bonzai ele geçirildi.



5

Yapılan kimlik kontrollerinde S.O.'nun uyuşturucu madde ticareti ve motorlu taşıt hırsızlığı gibi birçok suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.



6

S.S. ve S.O. gözaltına alınarak emniyete götürülürken, uyuşturucu maddeye de polis tarafından el konuldu.



7

GÖZALTINA ALINDI

 GÖZALTINA ALINDI

S.S. ve S.O.'ya sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etikleri için 3 bin 150'şer lira para cezası kesilmesinin ardından, ifadeleri alınarak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildikleri öğrenildi



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr