Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel siyah bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu! Verdiği pozu görenlerin ağzı açık kaldı! Selen Görgüzel’den cüretkar pozlar

Geçtiğimiz günlerde oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile yollarını ayıran Selen Görgüzel magazin gündeminden düşmüyor. Öpüşme sahnesiyle çok konuşulan Görgüzel, 8 yıllık evliliğini bitirmesiyle de gündemde uzun süre konuşuldu. Magazin gündeminde sürekli yeri olan Selen Görgüzel son olarak bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi. Görgüzel, cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

10.06.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-17:05) Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel siyah bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu! Verdiği pozu görenlerin ağzı açık kaldı! Selen Görgüzel’den cüretkar pozlar

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini yakın bir zaman önce sonlandıran Selen Görgüzel, magazin gündeminden düşmüyor. Çektiği öpüşme sahnesi sonrası çok konuşulan Selen Görgüzel’in Alkan ile olan evliliklerinin bitmesine de bu sahnenin neden olduğu iddia edildi.

Tatil yapmaya başlayan ve paylaştığı görüntülerle sosyal medyayı sallayan Görgüzel, Abbas şarkısının klibi için kamera karşısına geçmişti. Klipte tarzını değiştiren ve imajıyla fark yaratan Görgüzel, siyah saçlarını kestirerek platin sarısına boyattı. Yeni tarzına takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum gelirken, son olarak siyah bikinisi ile ortalığı kasıp kavurdu. Cesur pozlar veren ve bu kareleri takipçileri ile paylaşan Görgüzel, İnstagram’ın tozunu attırdı.

Selen Görgüzel, 2014 yılında hayatını birleştirdiği 55 yaşındaki ünlü oyuncu Hamdi Alkan’dan geçtiğimiz aylarda tek celsede boşandı. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı olarak boşanan ikilinin evliliği 10 dakika süren dava ile bitmişti. Mahkeme sonrası gözyaşlarına boğulan Görgüzel’i eski eşi Alkan konuşarak sakinleştirmeye çalıştı.

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel

Boşanmanın ardından hayatına devam edeceğini açıklayan Görgüzel, aşk kadını olduğunu söyleyerek, karşısına doğru kişinin çıkması halinde aşık olabileceğini söyledi.

Son olarak sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileriyle iddialı pozlar paylaşan Görgüzel’e beğeni ve yorum yağdı. Havuz başında bikinili pozlarıyla yürek hoplayan Görgüzel, fiziğiyle de dikkatleri üzerine çekti.

Bodrum’da tatil yapan Selen Görgüzel, yorumlara kapattığı kareleri "O zaman yaz başlayabilir" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Selen Görgüzel

Soyadını değiştirmek istiyor!

Sosyal medyada boşandığı eşi Hamdi Alkan’ın soyadını kullanan Selen Görgüzel, hesabından Alkan soyadını kaldırmak istedi. Fakat hesabı mavi tikli olduğu için bu işleme instagramdan izin gelmedi. Soyadını değiştirmesi halinde mavi tik özelliğini kaybedecek olan ünlü isim, hesabını da kapatmak istemiyor. Bu nedenle Instagram’a mail atan Görgüzel, soruna bir çözüm bulmalarını istedi.

Kuruçeşme’de sahneye çıkacak olan Selen Görgüzel, mekana milyonluk Opel Crossland marka aracıyla geldi. Burada kameraların karşısına geçen Görgüzel, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Selen Görgüzel1

Hamdi Alkan ile boşanması sırasında Boşanma Protokolü nedeniyle kendisine kalan 2005 model otomobili elden çıkaran Görgüzel yeni bir araç aldı. "Onu satıp bu aracı mı aldınız" sorusuna cevap veren Görgüzel, bu aracın o araçla hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

Gülşen’le kıyaslamayın!

Kıyafetinin iddialı olduğu yönündeki görüşlere katılmayan Görgüzel, kıyafetinin kendisi için normal olduğunu belirterek başkalarına iddialı gelebileceğini söyledi. Gülşen’in iddialı kıyafetler konusunda doğru yaptığını söyleyen ünlü isim, kendisinin daha önceden de cesur olduğunu ve Gülşen’le kıyaslanmak istemediğini vurguladı.

Selen Görgüzel2

Ayrılık sonrası konuştu

55 yaşındaki Hamdi Alkan ile yollarını ayıran 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, 9 yıl beraber ağlayıp beraber güldüklerini söyledi. Çok sevdiklerini, çok didişip çok barıştıklarını ve unutulmaz anılar biriktirdiklerini belirtti. Karı-koca olarak ilişkilerini sonlandırmış olsalar da dost olarak birbirlerinin hayatında var olmaya devam edeceklerini belirten Görgüzel, eski eşine mutluluklar diledi.

Aralarında evlilik protokolü olan çift boşanırken birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadı. Fakat protokol nedeniyle Selen Görgüzel, ayrılık sonrası New York'ta bulunan bir evi ve 2005 model bir otomobili aldı.

Ayrılık sonrası Hamdi Alkan’da açıklamada bulundu. Bir AVM’de konuşan Alkan, hayatta böyle şeylerin olduğunu ve olması gerekenin bu olduğunu söyledi. Bir şeylerin yaşandığını ve bittiğini belirten Alkan, “Allah herkesin yolunu açık etsin.” Dedi. Evliliklerin biteceğini ama dostlukların baki olacağını ifade eden Alkan, eski eşi ile sektörde her zaman yüz yüze olacaklarını ifade etti.

Selen Görgüzel Ve Hamdi Alkan

Konuşma yasağı getirdi

2014 yılında evlenen geçtiğimiz aylarda ilişkilerini bitiren Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti, ayrılığın ardından ünlü yönetmen Alkan’ın isteği üzerine bir anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre Görgüzel’in Alkan ile olan ilişkisi hakkında konuşması yasaklandı. Alkan ile olan ilişkisi hakkında konuşursa Görgüzel, 2.5 milyon TL tazminat ödeyecek. Bu konu hakkında da konuşan Görgüzel, biten ilişkiye saygısı oldu için konuşmayacağını ve suskunluğunun tazminat ile alakalı olduğunu söyledi.

Selen Görgüzel3

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal