Camdaki Kız’da işler karıştı: Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan kapısına dayandı

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Camdaki Kız’da sular durulmuyor. Son bölümde Nalan’ın, Cana’nın hamile olduğunu öğrenmesi ve kapısına dayanması olay oldu. İşte Camdaki Kız’da yaşananlar…

10.06.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-15:38)

Son dönemlerin en gözde işlerinden biri olan Camdaki Kız’da yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Başrollerinde Burcu Biricik, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Nur Sürer, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu ve Selma Ergeç gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’ın son bölümünde ortalık karıştı. Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan, kapasına dayanıp hesap sordu. 

Cana Sedat'tan mı hamile?

Geçtiğimiz bölümde Nalan’a karşı olan hislerinden kurtulmak için memlekete dönmeye karar veren ancak Nalan’ın ‘Ben siziz nasıl yaşanır unuttum’ sözlerine dayanamayıp geri dönmüştü. 

Camdaki Kız son bölüm

Yeni bölümde ise Nalan Cana’nın hamile olduğunu öğrendi. Aldığı haberle ne yapacağını bilemeyen Nalan, soluğu Hayri’nin yanında aldı. Ancak öğrendikleri karşısında sakin kalamayan Nalan, Cana’nın kapısına dayanarak hesap sordu. Nalan’ın "Bebeğin babası Sedat mı?'" "Evet ya da hayır cevap ver" sorusu ise gerilimi iyice artırdı. 


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal