Haluk Levent: Kızım Tavır Yapıyor

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Neslin Yonar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ela ile kameralara takıldı. Baba-kızın keyifsiz halleri ise dikkat çekti.

11.03.2021-14:41 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-14:41) Haluk Levent: Kızım Tavır Yapıyor

Habertürk'te yer alan habere göre; Haluk Levent, geride bıraktığımız gün 13 yaşındaki kızı Ela ile görüntülendi. Birlikte vakit geçiren ikiliden Haluk Levent, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Keyifsiz halleriyle dikkat çeken baba-kızdan Haluk Levent, ‘Ergenlik durumları, biraz tavır yapıyor. Aramız limoni’ şeklinde konuştu.

‘ANNEMİN EN SEVDİĞİ ŞARKILARI TOPLADIM’

52 yaşındaki şarkıcı, müzik çalışmaları hakkında konuşmayı da ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı, ‘Geçtiğimiz yıl annemi kaybettim. Onun sevdiği 15 şarkı vardı. Onları bir albümde topladım. İki hafta sonra çıkmış olacak’ şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Haluk Levent’in annesi Sabriye Acil (93), yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle 2019’un kasım ayında hayatını kaybetmişti. Haluk Levent ise acı haberi sosyal medya hesabında şu sözlerle duyurmuştu: ‘Dün gece annemiz Sabriye‘yi kaybettik. Bir süre burada olamayacağım. Bu sayfayı Veli Sevinç yönetecek. Ahbap’lar çalışmaya devam edecek, yarım kalan iş bırakmayacak. Yakında görüşürüz canlarım’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal