Halkbank'tan SGK-SSK ve Bağkur emeklilerine 5.000 TL nakit müjdesi! Başvuruları kaçırmayın!

Halkbank, emekli aylığını bankaya taşıyan emeklilere 5000 TL'lik nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için 1.58 faiz oranları ile kredi vereceğini açıkladı. Peki, Halkbank emekli kredi başvuruları nasıl yapılır, ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

23.04.2022-17:02 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-17:02) Halkbank'tan SGK-SSK ve Bağkur emeklilerine  5.000 TL nakit müjdesi! Başvuruları kaçırmayın!

Halkbank, emeklilere 5000 TL'ye kadar nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için %1,58 faiz oranıyla kredi imkanı sunuyor. Emekliler krediye ihtiyaç duyduklarında yapmaları gereken ilk şey maaşlarını çektikleri bankaya başvurmaktır. Bunun nedeni, maaşın yattığı bankadan kredi talebinde bulunulması bankaya güven verdiği gibi faiz oranlarında düşmesini sağlayacaktır.

Emekli aylığını Halkbank'a taşıyan veya taşıma taahhütü veren emekli vatandaşlar 5000 TL'ye kadar nakit kredisi kullanmaya hak kazanıyor. Emekliler, bu kredi için ayda %1,58 faiz oranı ve uygun geri ödeme koşullarıyla kredi kullanabilecekler. Kredinin geri ödemesi aylık eşit taksitli, artış gösteren veya azalış gösteren taksitli, üç ayda bir eşit taksitli ve serbest ödeme seçeneklerinden birini seçerek yapabiliyorlar.

Bankalar neden emeklilere kredi kampanyası düzenliyor?

Kişiler, emekli aylıklarını aldıkları bankadan kredi çekmek istediklerinde tüm bilgileri bankada kayıtlı olduğu için hiçbir belge talebinde bulunulmadan yalnızca sözleşme imzalatılmakta. Fakat, yüksek miktarda kredi talebinde bulunulduğu zaman bu ücret emekli aylığından fazla ise, bankalar kefil veya ipotek gibi işlemlere başvurabiliyor.

Maaşın alındığı bankadan kredi talebi oluşturulduğu zaman banka müşterinin kredi notu ile gelirini dikkate alarak kredi çıkarmaktadır.

Emeklilerin krediye ihtiyaç duymaları halinde yapmaları gereken ilk şey emekli aylıklarının yattığı bankaya başvurmaktır. Böylelikle hem bankanın müşterisine güveni olacak hem de müşteri düşük faizli kredi kullanmış olur.

Bankaların emekli vatandaşları kendi müşterileri yapmak istemelerinin nedeni, gelirleri düşük olsa dahi ödemelerde bir aksaklık yaşanmayacağını bilmeleridir.

Emeklilere yüksek promosyon ödeyen bankalar

Emekli aylıklarına yapılan zammın ardından, aylığını ilgili bankalara taşımayı kabul eden kişilere özel yüksek promosyon imkanları da sunulmakta. 2750 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatlarıyla emeklilerin maaşlarına ek olarak gelir desteği almaları sağlanıyor. Bankalar tarafından emekli vatandaşlar sunulan nakit promosyonların dışında pek çok bankacılık hizmeti de emekli vatandaşlara özel seçeneklerle gerçekleştiriliyor.

Yapı Kredi Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor?

Banka, bu yıl bütün SGK emeklilerine 2750 TL'ye kadar nakit promosyonu veriyor. Üç senelik taahhüt veren emekliler ek ödeme imkanından yararlanabiliyor.

Ayrıca hesaplamalar müşterilerin emekli aylıklarına göre hesaplanmaktadır. Bu doğrultuda aylık maaşı 1499 TL'ye kadar olan emeklileri 1650 TL, 2500 TL ve üstü aylığı olan emeklilere ise 2500 TL + 250 TL promosyon imkanı sunuluyor.

 emeklilere nakit kredisi

Garanti BBVA emeklilere ne kadar promosyon veriyor?

Aylığını bankaya taşıyan emeklilere 2500 TL + 250 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

TEB emeklilere ne kadar promosyon veriyor?

Aylığını TEB'e taşımayı kabul eden bütün SGK emeklileri, iki ya da daha fazla otomatik fatura ödeme talimatı verdiklerinde 2750 TL'ye kadar nakit promosyon hakkı kazanıyorlar. Ayrıca emekli tanıdığını bankaya getiren müşterilere de toplam 2500 TL nakit ödülü verilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal