Halkbank SMS ile kredi başvurusu yapılır mı? Halkbank SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Halkbank vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda birçok kredi imkanı sunmaktadır. Halkbank'tan kredi çekmek isteyen vatandaşlar SMS ile kredi başvurusu yapılıp yapılmadığını araştırmaya başladı. Peki Halkbank SMS ile kredi başvurusu yapılır mı? Halkbank SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır? detaylar haberimizde yer almaktadır.

25.04.2022-02:19 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-02:19) Halkbank SMS ile kredi başvurusu yapılır mı? Halkbank SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Halkbank vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda birçok kredi imkanı sunmaktadır. Halkbank'tan kredi alacak olan vatandaşlar ise SMS ile kredi başvurusu yapılıp yapılmadığını araştırmaya başladı. Halkbank'tan kredi çekmek için kredi notu ve aylık gelir durumu oldukça önemli bir yere sahiptir. Yüksek miktarlarda çekilmek istenen kredilerde genellikle bankalara giderek bizzat başvuruda bulunmak gerekmektedir. Bazı bankalar ise SMS ile kredi başvurusu kabul etmektedir. Bu bankalar arasında Halkbank'ta bulunmaktadır.

Halkbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

İhtiyaç kredisi başta olmak üzere birçok kredi imkanı sunan Halkbank'tan istenilen zamanlarda kredi çekilebilir. Halkbank kredi başvurusu yapmak için banka şubesine gidilebilir ya da İnternet, mobil, telefon ve SMS bankacılığı kullanarak başvuruda bulunulabilir. Halkbank müşterisi olan kişiler İnternet bankacılığı şifresi ile ya İnternet sitesinden ya da mobil bankacılık üzerinden başvuru yapabilir. Halkbank müşterisi olmayan kişiler ise www.halkbank.com.tr adresinden kredi başvurusunda bulunabilir.

Halkbank SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır

Halkbank SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Halkbank'tan SMS ile kredi başvurusu yapılabilir. Halkbank vatandaşlar birden çok kredi imkanı sunduğu için iyice araştırarak en uygun kredi türü seçilmelidir. Size uygun krediyi bulduktan sonra aşağıda verilen listede yer alan şekilde telefon ile SMS gönderilerek kredi başvurusunda bulunabilir.

-Halkbank hızlı kredi başvurusu için KREDİ (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazıp 3452’ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

-İhtiyaç kredisi için İHTİYAÇ (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazarak 3452’ye mesaj göndermeniz yeterlidir.

-Özel sektörde çalışanlar için OZEL (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazıp 3452’ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

-Maaşınızı Halkbank’tan alıyorsanız B24 (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazarak 3452’ye mesaj göndermeniz yeterlidir.

-Maaş Avansı için MAASAVANSI (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazarak 3452’ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

-Taşıt Kredisi için TASIT (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazıp 3452’ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

-Açık Hesap için ACIKHESAP (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazarak 3452’ye mesaj göndermeniz yeterlidir.

-Emekli mini kredi için MINI (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazarak 3452’ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

-Kamu çalışanları kredisi için KAMU (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazıp 3452’ye mesaj göndermeniz yeterlidir

-Mutlu Emekli Kredisi için EMEKLİ (boşluk) T.C Kimlik Numaranız (boşluk) Geliriniz (boşluk) İstediğiniz Kredi Limitini yazarak 3452’ye mesaj göndermeniz yeterlidir.

Halkbank müşteri hizmetleri ile nasıl kredi alınır?

Halkbank müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0400'dır. Bu numarayı arayarak kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini aradıktan sonra telesekreterin size söylediği tuşlamaları yaparak menüye girmelisiniz. Burada ihtiyaç kredisine başvurmak için 6 ile 2'yi sırayla tuşlamak gerekir. Eğer açık hesap için başvuru yapılacaksa o zaman sırayla 6 ile 3 tuşlarını tuşlamak gerekir. Burada 6 ile 0 tuşlarına sırayla basarak müşteri temsilcisine bağlanabilir ve diğer krediler hakkında bilgi alabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal