DenizBank Kredi Kartı Başvurusu nasıl yapılır? DenizBank Kredi Başvurusu seçenekleri

İnternet üzerinden veya alışveriş merkezlerinden taksitli şekilde alışveriş yapmak için bankalar vatandaşlarımıza kredi kartı imkanı sunmaktadır. Kredi kartlarını eğer dikkatli şekilde kullanırsanız hayatınızı kolaylaştırmasında yardımcı olduğu görmüş olacaksınız. Peki DenizBank kredi kartı başvurusu nasıl yapılır? Sizde kredi kartı başvurusunda bulunmayı düşünüyorsanız eğer, sayfamızın devamında sizler için merak ettiklerinizi paylaşmış bulunmaktayız.

25.04.2022-01:52 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-01:52) DenizBank Kredi Kartı Başvurusu nasıl yapılır? DenizBank Kredi Başvurusu seçenekleri

İnternet üzerinden veya alışveriş merkezlerinden taksitli şekilde alışveriş yapmak için bankalar vatandaşlarımıza kredi kartı imkanı sunmaktadır. Kredi kartlarını eğer dikkatli şekilde kullanırsanız hayatınızı kolaylaştırmasında yardımcı olduğu görmüş olacaksınız. Kredi kartı kullandığınız zaman bankaların sunmuş olduğu bir çok hizmetten'de yararlanabilirsiniz.

denizbank

DenizBank Kredi Kartı Başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank da diğer bankaların olduğu gibi Kredi kartı hizmetini vatandaşlarımıza sunmaktadır. Sahip olduğunuz kart ile istediğiniz yerden taksitli şekilde yararlanma imkanına sahipsiniz. Her yapmış olduğunuz alışverişte ayrıca bonus kazanma imkanınız'da bulunmaktadır. 1 TL Bonus 1TL ye eşit olmaktadır. İstediğiniz kadar biriktirebilir ,istediğiniz zaman da bedava harcama imkanına sahipsiniz. Bunun haricinde, bankanın sunmuş olduğu bir diğer hizmet ise anlaşmalı olduğu yerlerden indirim ve esktra puan kazanma şansından yararlanabilmektesiniz. Denizbank müşterileri için bir çok faydalı kampanya sunmaktadır. Her zaman müşterilerinin daha fazla kazanmalarını düşünür. Sizde bu imkanlardan faydalanmayı düşünürseniz, en yakın zamanda size yakın şubeye giderek kart başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Kredi kartı çıkartmak isteyen vatandaşlarımız için bazı şartlar bulunmaktadır. Öncelikle başvuru zamanı kredi notunuz ve gelir durumunuz kredi kartınızın limitini belirlemeye yaramaktadır. Hakkınızda yasal takip bulunmaması gerekmektedir. Eğer böyle bir durumunuz bulunmaktaysa kredi kartınız çıkma ihtimali maalesef yoktur. Ayrıca gelir kaynağınız bulunmuyorsa veya çok az miktardaysa kredi limiti kazandığınız miktara göre belirlenmektedir. 

DenizBank kredi kartları şu şekildedir. 

Deniz Bonus

Afili Bonus

Taraftar Kartları (Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor, Denizlispor vb.)

Emekli Bonus

Yukarıda yazmış olduğumuz kredi kartları da kendi içinde Gold ve Platinum şeklinde bölünmektedir. Taraftar kartı kullandığınız taktirde yapmış olduğunuz harcamalarınız ile tutmuş olduğunuz takımda kazanç sağlamaktadır.

Kart çıkarmak isteyen vatandaşlarımız için ilk adım Denizbank şubelerine gidip başvuruda bulunmaktır. Bankadaki ilgili çalışana kredi kartı çıkartmak istediğinizi söylediğiniz zaman sizinle ilgilenmeye başlayacaktır. Tüm şartları tamamladığınız zaman ise elinize kredi kartınızı en kısa zamanda almış olacaksınız. 

Bir diğer seçenek ise bankaya gitmeden İnternet üzerinden başvuruda bulunmak. Bunun için ilk önce www.denizbank.com.tr adresine tıklayarak giriş sağlamanız. Daha sonra ise, menüden Kartlar > Denizbank Bireysel Kartlar tıklayarak kredi kartlarını görüntüleyebilir ve ayrıca bu kartların yanında yer alan “Hemen Başvur” seçeneğine tıklayarak T.C Kimlik numaranız ve Cep numaranızı yazarak kredi kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Banka işlemi gördükten kısa bir süre sonra size geri dönüş sağlayacaktır. Başvuruda bulunmadan önce bu siteden tüm detayları da inceleme hakkına sahipsiniz.

Denizbank müşterisi iseniz ve kartınız yoksa İnternet bankacılığını kullanarak da kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Bunun için ilk yapmanız gereken  www.denizbank.com.tr adresine giriş yapmanız. Daha sonra sağ üst kısımda yer alan İnternet bankacılığı kısmından hesabına giriş sağlamanız. Hesabınızı açtığınız zaman menü kısmında başvurular kısmını seçmeniz ve gerekli adımlar ile ilerlemeniz durumunda Asıl kart başvurusu yapabileceksiniz. Başvurunuz onaylandığı zaman kartınızı adresinize teslim edeceklerdir. Banka başvurunuzu reddedebilir veya şubeye çağırarak direk şubeden yapmanızı talep edebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal