Halka arz edilen koroplast kimin? Koroplast ortakları kimler? Koroplast sermayesi? Ne zaman kuruldu? Koroplast hisse alınır mı?

Halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay gören Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş, Yapı Kredi Yatırım liderliğinde arz edilmektedir. Bunun üzerine Koroplast kimin olduğu ve ortakları merak konusu oldu. İşte, Koroplast hisse alma hakkında tüm detaylar haberimizde

07.07.2022-11:15 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-11:15) Halka arz edilen koroplast kimin? Koroplast ortakları kimler? Koroplast sermayesi? Ne zaman kuruldu? Koroplast hisse alınır mı?

Gün geçtikçe büyüyerek devam eden Koropast şirketi bünyesinde bir çok alanı barındırmasıyla elde ettiği kazançlar ile fazlasıyla ilgi görmektedir. Koroplast nedir, ne zaman kuruldu, sahibi kim? soruları sıklıkla internet üzerinden araştırılmaktadır. 

Koroplast hangi ülkenin malı markası 

1973 yılında kurulan Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri San. ve Dış Tic. A.Ş bünyesinde üretilen çöp torbaları ve buzdolabı poşeti başta olmak üzere streç film, aliminyum folyo, kilitli poşeti fırın torbası, pişirme kağıdı, mikrodalga pişirme kağıdı, cam bezi ve temizlik bezleri markasıdır. 

İngiltere'ye ait olan Actera Group Limited, özerk bir adada bulunmaktadır. İngiliz ve Türk malı olan koroplast birçok sektörde de etkili olmaktadır. 

Yüzde 46 büyüme 

Koroplast Genel Müdürü Bekir Türkoğlu, 2020 yılında 279 milyon TL ciro elde ettiğini açıklarken aynı zamanda ise 2021 yılında yüzde 46 oranında büyüme gerçekleştirerek 407 milyon TL ciroya ulaşmışır. Türkoğlu, özellikle AR-GE çalışmalarına önem verdiklerinin altını çizdi. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal