Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası hakemlerden açıklama geldi: Kararımızı vereceğiz

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçı bitiminde hakem Halil Umut Meler'e yumruk atması sonrası Türk futbolu ayağa kalktı. Bir diğer Süper Lig hakemleri olan Mete Kalkavan ve Arda Kardeşler, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

12.12.2023-10:54 - (Son Güncelleme: 12.12.2023-10:54) Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası hakemlerden açıklama geldi: Kararımızı vereceğiz

Süper Lig hakemleri Arda Kardeşler ve Mete Kalkavan, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şu anda futbolu düşünecek durmumuz

Arda Kardeşler açıklamasında, "Yaşananları herkes gördü. Söyleyecek hiçbir şeyimiz yok. Federasyon ve MHK alacağımız her kararda bizleri destekleyeceklerini belirterek ligleri erteledier. Şu anda futbolu düşünecek durumumuz yok. Halil Umut Meler'in yanındayız. Sağlığına kavuştuğunda tüm hakemler bir araya gelerek geleceğimizle ilgili kararımızı açıklayacağız." dedi.

Arda Kardeşler

Hakemlerin sessiz kalma sebeplerini açıkladı

Mete Kalkavan ise konuyla ilgili şunları söyledi; "Hata yapabileceğimiz gerçeği ortadan kalkmıştır. Hakemlerin sessiz kalmasının sebebi atılan iftiralar değil, mesleklerine olan saygıdır. Mesleğimize olan saygı, bize karşı şiddet sarmalına dönüşmüştür. Olayların çözümü için takipçisi olacağız."

Mete Kalkavan

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal