Halil Dervişoğlu: Uluslar Ligi'nde daha fazla gol atmak istiyoruz

A Milli Takım’ın Litvanya’yı 6-0 mağlup ettiği karşılaşmada sahada yıldızlaşan isimlerden biri olan Halil Dervişoğlu, turnuvada daha fazla gol atmak istediklerini söyledi.

08.06.2022-09:56 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-10:33)

UEFA Uluslar C Ligi’nde ikinci hafta karşılaşmasında sahadan Litvanya karşısında 6-0’lık farklı bir galibiyetle ayrılmayı başaran A Milli Futbol Takımımız oynadığı oyunla büyük bir beğeni topladı.

Halil Dervişoğlu Litvanya maçında yıldızlaştı

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray’da kiralık olarak geçiren, zaman zaman ağır eleştiriler alan isimlerden biri olan Halil Dervişoğlu, transfer süreci merakla beklenirken, A Milli Takım formasıyla çıktığı Litvanya maçında yıldızlaştı.


Halil Dervişoğlu, A Milli Takım formasıyla Litvanya deplasmanında alınan galibiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Faroe Adaları maçı gibi rakibin geri çekileceğini biliyorduk ancak bu rakip biraz daha ileri çıkıp alan aradı. Biz de bu fırsatları değerlendirmeyi başardık. Ben her yerde rahat ederim ancak en rahat yerimi soruyorsanız, defans ile orta saha arasındaki bölgelerde kendimi çok iyi hissediyorum. Hocamız bizi çok iyi motive ediyor ve zor maçlar olmamasına rağmen bize hedefler koyuyor. Mesela hiç gol yememe veya çok gol atma gibi. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal