Doğan Alemdar: Uluslar Ligi'ni Türkiye olarak gol yemeden tamamlamak istiyoruz

A Milli Takım formasıyla ilk maçına Litvanya karşısında çıkan genç kaleci Doğan Alemdar, Uluslar Ligi’ni gol yemeden tamamlamak istediklerini söyleyerek çıtayı yükseltti.

08.06.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-11:04)

UEFA Uluslar C Ligi’nde 2. karşılaşmasına Litvanya karşısında sahadan 6-0’lık sansasyonel bir skorla ayrılmayı başaran A Milli Takım, oynadığı oyunla çok büyük bir beğeni kazandı.

Doğan Alemdar ilk kez forma giydi!

A Milli Takım formasıyla ilk kez forma giyme sevinci yaşayan başarılı genç kalecimiz Doğan Alemdar, sahaya çıktığı ilk karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başardı. Doğan Alemdar, Litvanya maçının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;


‘ İlk maçım olduğunu için çok heyecanlıydım. Her gencin hayalidir milli takım. Hocama bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Saha sentetik olduğu için bir pozisyonda şansızlık yaşadım ancak daha sonra heyecanım geçti ve maçı gol yemeden bitirdiğim için mutluyum. Bir amacımız var, Uluslar Ligi'ni gol yemeden tamamlamak istiyoruz. Takımda abi-kardeş ortamı var. Takım ruhunun gelişmesi adına bu durum çok yardımcı oluyor. Umarım bu şekilde devam eder. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal