Halama Gidiyorum Deyip Evden Çıktı Ertesi Gün Cesedi Bulundu! Trajedinin Altındansa Yasak Aşk Çıktı

Bursa'da geçen yıl 30 Kasım tarihinde eşine 'Halama gidiyorum' demesinin ardından evden çıkan ve ertesi gün de cesedi bulunan Nuray Erdem'in ölümüyle ilgili tutuklanan Yusuf Akkoyun, ilk defa hakim karşısına çıktı.

22.01.2022-12:15 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-13:16)

Söz konusu olay, geçen yıl 30 Kasım tarihinde Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşandı. Orhaneli ilçesinde oturan Nuray Erdem, eşine, halasına gideceğini ifade etmesinin ardından evden çıktı. Erdem, bir süre sonra eşini arayıp sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle halasında kalacağını söyledi. Bir gün sonraysa Görükle Dumlupınar Mahallesi'ndeki bir binanın önünde Nuray Erdem’in cansız bedeni bulundu. Polis, söz konusu olayla ilgili aynı binada oturan Yusuf Akkoyun'u, Orhangazi ilçesindeki iş yerinde gözaltına aldı.

CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI İLAÇ KULLANDIM, GECE BİRLİKTE OLDUK

Yusuf Akkoyun gerçekleştirmiş olduğu ifadesinde, Nuray Erdem ile geceyi birlikte geçirdiklerini söyleyerek, 'Nuray’la aramızda ilişki vardı. Evli olduğunu biliyordum. Gündüz buluştuk. Geceyi de birlikte geçirmek istedik.' ifadelerini kullandıktan sonra açıklamalarına şu şekilde devam etti; 'Eşini arayıp, halasında kalacağını söyledi. Gece birlikte olduk. Ben cinsel gücü artırıcı ilaç kullandım ama o kullanmadı. Duşa girdim. Çıktığımda Nuray’ın fenalaştığını gördüm. Yanına gittiğimde bilinci kapandı. Kendine getirmeye çalıştım ama olmadı. Ben de üstünü giydirip, kapıya bıraktım ve polisi arayıp, olay yerinden ayrıldım. İlişkimiz ortaya çıksın istemiyordum. Sonra ne olduğunu merak edip, geri döndüm. Öldüğünü söylediler. Korkup kaçtım. Nuray’ın evimde kalan telefonunu da aldım ve götürüp bir yere attım. Ben öldürmedim.'

Yusuf Akkoyun, sevk edildiği adliyede çıkarılmış olduğu mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ADLİ TIP RAPORUNDA ÖLÜM NEDENİ BOĞULMA

Söz konusu olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan istenilen otopsi raporunda, nefes darlığı bulunan Nuray Erdem'in ölüm sebebinin 'boğulma' olduğu ifade edilirken yeniden gözaltına alınan Yusuf Akkoyun, bu kez tutuklandı.

YATAKTA MORARMIŞTI

Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'adam öldürmek' suçundan hakkında dava açılan Yusuf Akkoyun, ilk defa hakim karşısına geçti. Akkoyun duruşmaya cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılım sağladı. Yusuf Akkoyun savunmasında, Nuray Erdem ile olaydan birkaç gün önce köylüsü aracılığıyla tanışmış olduğunu ifade ederek, 'Kendisiyle birkaç gün sonra buluştuk. Geceyi birlikte geçirdik. İlişki sırasında titremeye başladı. Bana panik atağının olduğunu söyledi.'

Açıklamalarına devam eden Akkoyun; 'Sabah tekrar ilişkiye girmek istediğini söyledi. Ben lavaboya gittim. Döndüğümde küçük abdestini yatağa yapmıştı ve morarmıştı. Kalp masajı yaptım.' dedi. Açıklamasının devamındaysa; 'Üstünü giydirip iki kat aşağı indirdim. Apartmanın zillerine bastım. Sonra da oraya bırakıp, cep telefonumda kontör olmadığından başka bir telefon bulmak için koştum. 112 Acil Servis'e telefon açması için birinden ricada bulundum. Ambulans gelmeden polis aracı geldi. Sağlık ekibi geldiğinde öldüğünü söylediler. Suç işlemedim. Beraatimi istiyorum.' ifadelerini kullandı.


EŞİMLE BİR SORUNUM YOKTU

Maktulün eşi D. Erdem ise eşi ile herhangi bir sorununun bulunmadığını, sanığı da tanımadığını, olaydan bir gün önce eşinin halasına gideceğini ifade ederek evden ayrıldığını belirtmesinin ardından, 'Sanıktan şikayetçiyim.' dedi.

Mahkeme heyeti, Yusuf Akkoyun'un tutukluluk halinin devamı yönünde karar vererek, duruşmayı eksik evrakların tamamlanması için erteledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal