Hakkari'de Teröristlerin Havanlı Saldırısı Sonucunda 3 Askerimiz Şehit Oldu

Hakkari sınır bölgesinde teröristlerin Kuzey Irak'tan attığı havan atışı nedeniyle 3 askerimiz şehit oldu.

04.05.2019-17:35 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-17:55) Hakkari'de Teröristlerin Havanlı Saldırısı Sonucunda 3 Askerimiz Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari hudut bölgesindeki üs bölgesinde PKK/YPG'li teröristler tarafından Irak'ın kuzeyinden gerçekleştirilen havan atışları neticesnde 3 askerimizin şehit düştüğünü , 1 askerimizin de yaralandığını duyurdu.

"OLAY SONRASI HAVA HAREKATI BAŞLATILMIŞTIR"

Bakanlıktan yayınlanan yazılı açıklamada, "Bugün Hakkâri hudut bölgesindeki bir üs bölgemize de PKK/YPG'li teröristler tarafından Irak kuzeyinden gerçekleştirilen havan atışları sonucunda 3 kahraman silah arkadaşımız şehit düşmüş, 1 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Olayın ardından teröristlere ait hedefler meşru müdafaa hakkı çerçevesinde bölgedeki kara ateş destek araçlarımız ile derhal ateş altına alınmış olup, hava harekâtı ile desteklenen operasyonlar da başlatılmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye sevk eden bu olayda yaşamını yitiren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal