21.04.2022-08:58 (Son Güncelleme:21.04.2022-17:44)


1

Olivier Bailey ismindeki Fransız hakim, başkalarının eşleri ile cinsel ilişkiye girebilmek için 12 yaşındaki kızının fotoğraflarını kullandı. Sitedeyken aklına 12 yaşındaki kızının fotoğraflarını koyma fikri gelen hakim, bu fotoğrafları kullanarak başkalarının eşleriyle ilişkiye girme talebinde bulundu.



2

İddialara göre 55 yaşındaki hakim, sitedekilere eşleri değiştirmeleri durumunda, 12 yaşındaki kızı ile ilişkiye girebileceklerini söyledi.



3

Hakim, eş değiştirme sitesinde iletişime geçtiği kişilere 12 yaşındaki kızının fotoğraflarını gösterdi ve eşleri ile birlikte olmaları durumunda, onların da kızı ile birliktelik yaşayabileceğini söyledi. Bu olay, eş değiştirme sitesinin hakimi ihbar etmesi sonucunda ortaya çıktı.



4

Polis ekipleri sitedekilerin ihbarı üzerine, Oliver Bailey'i gözaltına aldı. Bailey'nin yargılandığı dava Fransa'da dün görüldü. Olayın ortaya çıkması ile Bailey, meslekten ihraç edildi. 55 yaşındaki hakim sübyancılık suçundan ise 10 yıl hapis istemi ile yargılanıyor.



5

Oliver Bailey'nin avukatı ise hakimin psikolojisinin bozuk olduğunu iddia etti. Mahkemede söz alan avukat, 55 yaşındaki hakimin 2007 yılında görülen bir tecavüzcü seri katilin davasında baş yargıç olduğunu ve bu dava sebebi ile psikolojisinin bozulduğunu söyledi.



6

Bozuk psikolojisi yüzünden Bailey'nin bu suçu işlediğini öne süren avukat, mesleğe iadesini istedi. Mahkeme heyeti ise avukatın bu talebini reddetti ve duruşmanın ileri bir tarihe ertelendiğini, kararın önümüzdeki davalarda verileceğini hükmetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR