21.04.2022-13:19 (Son Güncelleme:08.06.2022-14:48)


1

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor, uzun zamandır ekranlarda yayınlanıyor.



2

Yayınlandığı ilk yıllarda farklı konseptler ile karşımıza çıkan program, ilk yılından beri en çok izlenen yapımlardan.



3

2020 yılında pandemi nedeniyle herkesin ekranlara kilitlendiği yarışma 2022'de de tüm hızıyla devam ediyor.



4

Semih Öztürk

Semih Öztürk

Geçtiğimiz günlerde Ardahan’ın adaya veda etmesi üzerine Semih Öztürk’ün paylaşımı gündem oldu. Öztürk paylaşımında, " Bazı yarışmacılar hiçbir zaman tehdit görmedikleri Ardahan’ı bugünlere kullanmak için sakladılar. Yoksa Ardahan’ın varlığı ya da yokluğuyla ilgili bir duygu ya da düşünceleri hiçbir zaman olmadı. Ardahan’ın duygularıyla oynadılar ve bunu hiç acımadan yaptılar. Kimdir bunlar? Mahalle baskısıyla kendilerinin potaya yazılmasını yasakmış gibi kabul ettirip diğerlerini ezen yarışmacılar var. Bunlar öyle bir yapılanma oluşturdular ki 5 ay yatsalar, herkesi fırçalalar da takım arkadaşları tarafından yine yazılmayacaklar. Tebrikler mi diyeyim, ayıp mı bilemedim" şeklinde bomba bir iddia ortaya attı.



5

Seda sosyal medya hesabı üzerinden Hikmet Tuğsuz için "Seversiniz sevmezsiniz ama o tam bir Survivor. Adaya bir yaşam kuran, Ramazan'ın 29 günü oruç tutup o durumda günde 5 saat takımı için denizde zıpkına çıkan, diz kapağı 4 parçayken acı nedir bilmeyen, her şey görünmese de herkesin yardımına koşan Hikmet Tuğsuz orada kalmayı hak ediyor." cümlelerini paylaştı. Ayrıca kendisinin de elenmesi hakkında konuşan Seda Ocak bunu hiç kabullenemediğini söyleyerek şunları dedi; "Giydirme storylerine başladığıma göre demek ki elenmenin etkisinden kurtulmuşumdur. Zaten öyle çokta şey yapmadım. Var ya gerçekten baya bozuldum elenince. Nasıl ya dedim ben nasıl elendim buradan, yarışacaktım daha filan diyorum kendi kendime. Baya üzüldüm gerçekten, hatta elendikten sonra yeni bölüm yayınlanana kadar telefonlar verilmiyor.Yanımızda da birileri kalıyor. Benim yanımda çok tatlı bir kız vardı. Elendikten sonra 'Abla ya elendikten sonra şunu isterler bunu isterler. İlk defa bir yarışmacı elendikten sonra hiçbir şey istemedi şaşkınım' dedi. Kız dedim ben daha önce hiç elenmedim ki bir şey istenir mi bilmiyorum. Şaka bir yana öyle yani bayağı bozuldum."



6

Seda Ocak

Seda Ocak

Seda, "Semalar kaybetti. Benim takımım kazandı. Şimdi öyle mi böyle mi? Açlık yok Survivor'da erzak var ben biliyorum. Arkada mangallar yanıyor" diyerek büyük bir gerçeği ifşa etti.



7

Kalaycıoğlu "Herkesin tuvalet alanı farklı gibi gözüküyor ama ortak. Herkesin gittiği bir yol var. O yolda sola sapan sağa sapan var. Tuvaletini yaparken bir başkası tuvaletini yapmaya geldiğinde çok sessiz olmalısın. Yoksa yakalanırsın. Ben çok sinirleniyorum' diyen Kalaycıoğlu "Birkaç kez başıma geldi, patika yolumuz var. Orası yürüme yolu. Oraya tuvalet yapılmaz. Gece giderken fışık diye basıyorsun. Ceza aldık. Yasaklı madde çaldım açıklayamıyorum onu, otelde sakladık bulamadılar. Sahilde açıldık Romanya kampına yaklaş orada güvenliğe yakalandık. Yasaklı madde değil de alkol Acun abi öyle deyince açıklayamam. Survivor'da yarışmacılar arasında cinsel bir yaklaşım oldu mu Benim tanıklık ettiğim olmadı. Ama zaten şu çok garip geliyor bana. Kokuyorsun, açsın. Şimdi biz adet filan olamadığımız için bizim erkeklik hormonu çok fazla baskılanıyor. O yüzden olamıyoruz. Hormonel çok dengesizlikler oluyor. O an kimin aklına böyle bir şey gelir bilmiyorum.Mastürbasyon yapıyor muydunuz?" sorusunu da sordu. Duyduğu soru karşısında şaşıran Kalaycıoğlu bu soruya yanıt vermekten kaçındı.



8

İsmail Balaban, İlayda Şeker ile aşk yaşadığını itiraf etti.



9

Survivor'dan elendikten sonra da adından sıklıkla söz ettiren Ayşe Yüksel Youtube'da katıldığı programda itirafıyla gündem oldu.



10

Sevenlerinin sorduğu soruları cevaplayan Ayşe Yüksel, içinde kalan söylemek istediğin bir şey? sorusuna verdiği cevapla hayret ettirdi. Yüksel, içinde kalan söylemek istediğin bir şey? o soruya ise şu cevabı verdi. Adada öpüştüğünü duyduğumuz insanların dışarıdaki tutumunun neden devam etmediği ve halkın bundan haberdar olmaması benim içimde kalan şeylerden biri."



11

Acun Ilıcalı’nın bu yıl yeni uygulamaya başladığı Sürgün adası sistemine Mert Öcal yaptığı açıklamada, "Bir şey diyeceğim biz nasıl performans göstereceğiz. 4 gün sürgün adasında kalıyoruz, biz bir türlü performans birincisi olamıyoruz. Survivor yapmaya geldik, sürgün adasında takılıyoruz. Bu sistem adil bir sistem gibi gelmedi kendi açımdan." dedi. Daha sonra oylama için de açıklamalarda bulunan Mert, "Söyleyecek bir şeyim yok. Sistem açıkçası bana uygun sistem değil. Sürgün adası olduğunu bilseydim daha farklı bakardım. Bu gece düşüneceğim yarın akıbetimle ilgili karar vereceğim" Şeklinde isyan etmişti.



12

Acun Ilıcalı, "Ben sana bir soru soracağım şimdi. Sen dün garip bir şey söyledin, Sude çok kötü hissederse ayrılabilirim dedin. Bir gün o sebep çıkıyor bir gün bu sebep çıkıyor zaten. Sen belki mental olarak All Star'a hazır olmamış olabilirsin. Ben bu sene tamamen şu açıdan bakıyorum oraya: Benim için en dirençli, en kuvvetli isim All Star'da ileriye doğru yürümeli. Senin dün ve bugünkü konuşmalarından anladığım tek bir şey var son derece kafan karışmış. Tek başına bu sistem böyle olmamalı diyorsun" şeklinde Mert'e karşılık verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr