Hakim dizisi final mi yapıyor? Hakim bitti mi, yeni sezonda devam ediyor mu, var mı?

ATV ekranlarının yayınlandıktan kısa süre içinde seyirci tarafından çok beğenilen ve büyük oranda ilgi görerek izlenme rekorları kıran Hakim dizisinin final bölümü merak edilmeye başlandı. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu 'nun yer aldığı dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde final yapıp yapmayacağı konusu konuşuluyor. Peki Hakim dizisi final mi yapıyor? Hakim ekranlara veda mı ediyor? gibi merak edilen soruların cevapları..

13.06.2022-21:30 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-21:30) Hakim dizisi final mi yapıyor? Hakim bitti mi, yeni sezonda devam ediyor mu, var mı?

2022 'nin hakkında en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Hakim, yeni bölümü bugünün en fazla arama yapılan konularının başında yer aldı. Hakim dizisi final mi yapacak? Hakim ekranlara veda mı edecek? gibi sorular da gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Sizin için gündemin en çok konuşulan konusu hakkında araştırma yaptık ve detayları haberimizde paylaştık. İşte detaylar..

Hakim dizisi final mi yapıyor

Hakim bu akşam ekranlara veda mı ediyor?

Başrolünde usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu 'nun olduğu ATV ekranlarının en çok sevilen '' Hakim '' dizisi, reyting izlenme oranlarında düşüş yaşaması sebebi ile 10. bölüm ile ekranlara son kez gelecek ve final yapacak. Dizi 13 Haziran 2022 Pazartesi yani bu akşam saat 20.00 'de ATV ekranlarında seyirci ile son kez buluşup ekranlara veda edecek.

Hakim dizisi final tarihi belli oldu

13 Haziran 2022 Pazartesi günü ATV yayın akışı

- 19.00 'da ATV Ana Haber

- 20.00 'de Hakim ( Final Bölümü )

- 00.20 'de Yalnız Kurt ( Tekrar Bölümü )

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal