Hakim 2 Mayıs yeni bölüm var mı, yok mu? Hakim 2 Mayıs Pazartesi yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Hakim dizisi yeni bölüm yayınlanacak mı? Hakim dizisi Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşuyor. Peki, 2 Mayıs Pazartesi akşamı Hakim dizisi yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde..

02.05.2022-03:47 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-03:47) Hakim 2 Mayıs yeni bölüm var mı, yok mu? Hakim 2 Mayıs Pazartesi yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Hakim dizisi yeni bölüm yayınlanacak mı? Hakim dizisi Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşuyor. Peki, 2 Mayıs Pazartesi akşamı Hakim dizisi yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde..

ATV Ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Hakim dizisi seyircisi tarafından sevilerek izleniyor. Bayram nedeniyle bir çok diziye ara verilmesi sebebiyle Hakim dizisi de yayınlanmayacak mı? sorusu gündemde. İzleyicisi 2 Mayıs Pazartesi akşamı Hakim dizisinin ekranlara gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. 

2 Mayıs Pazartesi akşamı hakim dizisi yayınlanacak mı?

ATV ekranlarında Pazartesi akşamları seyircisi ile buluşan Hakim dizisi 4 Nisan tarihinde yayınlanmaya başladı. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un oynadığı dizi sevilerek takip ediliyor. Ramazan bayramının birinci gününe gelen dizinin yayın tarihi olan 2 Mayıs Pazartesi akşamı dizi yayınlanmayacak. Bayram sebebiyle diziye bir hafta ara verildi.

Hakim dizisi neden yayınlanmıyor? Dizi erken final mi yapacak ?

2 Mayıs Pazartesi günü bayram nedeniyle ekrana gelmeyecek olan Hakim dizisi için erken final yapacağı konuşuluyor. Dizinin düşük giden reytingleri olduğu konusu doğru tahminlerden biri. Fakat şimdilik Hakim dizisi yayınlanmaya devam ediyor. Reyting oranları düşen dizi sezon sonu erken final yapacak gibi gözüküyor. Yayınlandığı zamandan beri reytingleri istediği gibi gitmeyen dizi bayram haftasından sonra 9 Mayıs Pazartesi günü yayınlanmaya devam edecek. 

hakim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal