Yasak Elma 2 Mayıs yeni bölüm var mı, yok mu? Yasak Elma 2 Mayıs Pazartesi yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi günleri ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 2 Mayıs tarihinde ekranlarda olup olmayacağı merak ediliyor. Yönetmenliğini Ece Erdek’in yaptığı, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Yasak Elma dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. Yasak Elma yarın var mı yok mu? Yasak Elma yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi sorular merak ediliyor. İşte Yasak Elma hakkından tüm merak edilenler yazımızda…

02.05.2022-03:16 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-03:16) Yasak Elma 2 Mayıs yeni bölüm var mı, yok mu? Yasak Elma 2 Mayıs Pazartesi yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma dizisinden sevenlerini üzen bir açıklama yaptı. Yasak Elma dişi setinde koronavirüs vakalarında görülen artış nedeniyle sete ara verilme kararı alındı. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay, Murat Aygen gibi isimlerin yer aldığı diziden kötü haber geldi. 2 Mayıs 2022 Pazartesi günü yayınlanması beklenen dizinin yeni bölümü ekranlarda olmayacak. Başrol oyuncularından Eda Ece’nin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle sete bir hafta ara verildi. FOX TV’de ekrana gelen dizinin yeni bölümü 9 Mayıs Pazartesi 20.00’de ekranlarda olacak.

Yarın Yasak Elma var mı?

19 Mart 2018 yayınlanmaya başlayan Yasak Elma oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahiptir. İlk gün ki heyecanı hiç kesilmeden devam eden dizininde reyting oranlarında da düşüş yaşanmamıştır. Pazartesi günleri ekrana gelen Yasak Elma, tam 5 sezondur ekranlarda yerini koruyor. Bu kadar sevilen dizininde yayınlanan her bölümü merak içerisinde bekleniyor. Pazartesi günü yayınlanan dizinin 2 Mayıs günü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilmektedir. Dizi 2 Mayıs Pazartesi günü ekranlarda olmayacak.

yasak elma yeni bölüm var mı

Yasak Elma 2 Mayıs’ta yayınlanacak mı?

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi usta isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi 5 sezondur kesintisiz olarak ekranlarda yerini almaktadır. Şimdiye kadar oyuncu kadrosunda pek çok değişiklik olan dizinin reytinglerinde hiçbir şekilde düşüş yaşanmamıştır. Oldukça seveni olan dizinin yeni bölümleri de büyük bir heyecanla bekleniyor. 2 Mayıs Pazartesi günü ekranlarda olması beklenen Yasak Elma dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Bunun üzerine izleyiciler dizinin neden bu hafta yayınlanmayacağı araştırmalarını yapmaya başladı.

Yasak Elma yeni bölümü neden yok?

Uzun bir süredir ekranlarda yer edinen Yasak Elma dizisi konusuyla oldukça ilgi çekmektedir. Aşk, entrika gibi birçok konu işlenirken izleyicilerde diziyi fazlasıyla sevmektedir. Dizilerin oyuncu kadrosunda değişiklik olduğunda pek çok kişi tarafından izlenmemektedir. Ancak Yasak Elma dizisinde pek çok oyuncu gelip geçse de ilk günkü reytingleri korumaya devam etmektedir. Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı dizide konular o kadar iyi seyirciye geçirilmektedir ki bu da reyting oranlarına yansımaktadır. Dizinin Pazartesi günü yayınlanmayacak olması pek çok kişiyi üzerken nedeni de oldukça merak edilmektedir. Sette görülen koronavirüs vakaları nedeniyle sete bir hafta ara verildi. Başrol oyuncularından olan Eda Ece’nin testinin pozitif çıkması üzerine sete bir hafta ara verildiği ve bu hafta ekranlarda olmayacağı izleyicilerle paylaşıldı.

Yasak Elma 2 Mayıs Pazartesi var mı yok mu

Yasak Elma yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Yapımcılığı Med Yapım tarafından yapılan Yasak Elma dizisi İstanbul’da çekilmektedir. Pazartesi günü reytingleri ile zirvede yer alan diziden sevenlerini üzen bir haber geldi. Sette görülen pozitif vakalar nedeniyle ara verilmek durumunda kalınan çekimlerin yetişmemesinden dolayı diziye bir hafta ara verildi. 2 Mayıs 2022 Pazartesi günü yayınlanmayacak olan dizinin yeni bölümü hakkında araştırmalar devam etmektedir. Yasak Elma dizisi 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü FOX TV ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

2 Mayıs Yasak Elma dizisi var mı yok mu neden yok?

Yasak Elma dizisi var mı yok mu? Soruların araştırılmaya devam ederken yazımızda bu sorularınızın cevaplarına yer verdik. Yasak Elma dizisi bu hafta yani 2 Mayıs Pazartesi günü ekranlarda olmayacak. Yasak Elma dizi setinde görülen pozitif vakalar nedeniyle bir hafta ara verildi. Dizinin yeni bölümü 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 20:00’da FOX TV ekranlarında olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal