Hakan Yılmaz ve Elif Yılmaz’ın Darp Edilme Davasında Mütalaa Verildi

Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, 2017 yılında bir otelin lobisinde darp edilmişti. Ünlü çiftin şikayeti üzerine üç tutuksuz sanık hakkında açılan davada mütalaa verildi.

24.02.2021-13:41 - (Son Güncelleme: 24.02.2021-13:41) Hakan Yılmaz ve Elif Yılmaz’ın Darp Edilme Davasında Mütalaa Verildi

İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın avukatı İbrahim Yurttepe hazır bulundu. Sanıklar ise duruşmaya katılmadı.

Yılmaz Ailesi'nin avukatı İbrahim Yurttepe, duruşma sırasında şunları söyledi: ‘Saldırıyı başlatan kişi Denizhan Vural ve diğer sanıklar suça meyillilerdir, bu yüzden üst sınırdan ceza verilmesini talep ediyoruz. İnsanların gözleri önünde müvekkilim ve eşine saldırmışlardır’

SAVCI MÜTALAASINI AÇIKLADI

Üç sanık için açıklanan mütaalada; sanık Mahsar Algün'ün Hakan Yılmaz'a karşı 'kasten yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi. Sanık Erdal Gökçe'nin de ünlü çifte karşı 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 2 yıl 9 aydan 7 yıl 4 aya kadar hapsi talep edildi. Sanık Denizhan Vural’ın ise 'kasten yaralama', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 3 yıl 7 aydan 9 yıl 10 aya kadar hapsi istendi. Mahkeme heyeti, Erdal Gökçe, Denizhan Vural ve Mahsar Algün'ün mütalaaya karşı savunma hazırlamaları için süre verdi ve duruşmayı erteledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal