Hakan Altun Müziği Bıraktı mı?

Alişan ve Demet Akalın’ın programlarında konuk etmek istedikleri bazı müzisyenlerden ‘Müziği bıraktım’ şeklinde yanıtlar aldıklarını belirtmeleri üzerine gözler Hakan Altun’a çevrilmişti. Bunun üzerine Hakan Altun, sosyal medya hesabında bir açıklamada bulundu.

08.09.2020-15:05 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-15:05)

Alişan ve Demet Akalın, programa davet ettikleri bazı şarkıcıların ‘Müziği bıraktım’ diyerek taleplerini geri çevirdiklerini belirtmişti. Ünlü isimlerin bu açıklamasının ardından Hakan Altun’un müziği bıraktığı iddia edildi. Altun ise iddiaları net bir dille yalanladı.

Sosyal medya hesabında konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Hakan Altun, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Demet Akalın ve Alişan’ın kendisinden söz ettiklerini doğrulayan Altun, pandemi nedeniyle şarkı söylemeye ara verdiğini açıkladı. Müziği bıraktığı iddialarına son noktayı koyan ünlü şarkıcı, Instagram sayfasında yaptığı açıklamanın altına ise ‘Ölürüm de müziği bırakamam, müzik beni bırakana değin’ notunu ekledi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da iddiaların asılsız olmasından dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal